Lisäilin muutamia kuvia näyttelyt-sivulle.

Laskeskelin tässä, että Haukiputaalla olisi sitten mahdollisuus nousta kakkosiin, jos siis saadaan kolme puhdasta, aikavirheetöntä rataa ;) Eikä Foxylla muuta harjoiteltavaa ole kuin kepit, minulla sitten enemmänkin tuurista kiinni ohjaanko puhtaasti. :P Vaikka eihän meillä mikään kiire ole kakkosiin, saati kolmosiin, mutta jos aiotaan medi-joukkueeseen SM-kisoihin edustamaan jotakuta seuraa, niin kesäkuuhun mennessä pitäisi olla jo kolmosissa. Vaan siiheksi ehditään varmaan kahlata aika monet kisat.

Nyt joulukuussa ei kisoja täällä pohjoisessa ole, seuraavat Haukiputaan jälkeen on sitten joko Kajaanissa 10.1 (jonne menen yksin ilman Esaa jos menen) ja sitten täällä Kemissä tammikuun lopulla TORKKin kisat, mutta siellä onkin sitten 6 rataa! Joka kuukausi on sitten kisat tai kahdet Oulussa tai Haukiputaalla ja kesäkuun alussa meidän seura järjestää parit iltakisat. No juu, mutta kattellaan miten tämä kisaura lähtee käyntiin ja kannattaako hulluna kiihkoilla nousunollien kanssa jos ei oma taso vielä riitä. Kun osaan olla välillä aika sählä... Mutta yllättävän vähän kyllä jännitti ekoissa kisoissa, se täytyy laskea plussaksi. Se on jotenkin vain niin ylikivaa, kun saa seurata muiden menoa ja odottaa, että milloin itse pääsisi kokeilemaan. :)

Mutta kyllä meillä on tavoitteet korkealla, ollut ihan alusta saakka. Foxy on aika kova menemään ainakin toistaiseksi, hyppytyyli näyttää hyvältä, vaikken asiantuntija olekaan tosin vauhtiin saadaan vielä petrata. Mutta tähän mennessä ei ollakaan kunnolla palkattu ja treenattu lelun kanssa. Luulen, että meillä on sen suhteen vielä ässä hihassa. Mutta jos tässä hissummalla vauhdilla ensin selvitellään mun ohjausta ja sitten kun tuntuu, että nopeammassakin vauhdissa onnistuu mutkaisempikin rata, niin lisätään koiraan potkua. :) Välillä kyllä pitää tehdä niitä vauhtitreenejäkin jo nyt, ettei aivan puskan takaa tule Foxylle, että tässäkö pitää oikeasti juosta eikä väin hölkätä niinkuin äiskä tekee :D Niin, ja se oma kunto tietenkin...

Mistä tulikin mieleen, haastan KAIKKI blogini lukijat punnerruskisaan, varsinkin agilitaajat ;). Jos ei englanninkieli taitu, niin kerron tärkeimmät tässä. Ensin tehdään alkutesti. Kokeillaan punnertaa normaalisti niin monta kertaa kuin saattaa. Jos ei saa yhtään normipunnerrusta aikaiseksi tai vaan alle 5, voi vaihtaa polvipunnerruksiin. Kun on tehnyt alkutestin voi siirtyä itse treeniohjelmaan. Tavoitteena on siis loppujen lopuksi pystyä tekemään 100 punnerrusta yhteenmenoon ja sen pitäisi tätä treeniä noudattaen onnistua seitsemässä viikossa :)

Itse punnersin huiput 6 (tai kahdeksan, mutten jaksanut enää mennä niin alas lopussa...) punnerrusta ekalla kerralla, tosin kokeilin ensin noita polvipunnerruksia joten kokeilen vielä huomenna uudestaan pelkästään normaalilla tyylillä. Ja sitten maanantaina aloitan urakan. ;) Olen tosi huono pitämään rutiineja yllä, mutta koetan kovasti pitää tämän. Jouluun mennessä huippukunnossa siis!