Ostin eilen hyasintin. Ihana tuoksutella sitä ja ajatella jouluisia ajatuksia :) Se on vaaleanpunakukkainen ja niitä on tuossa ruukussa kolme, yksi kukkii jo täysillä, yksi availee ensimmäisiä nuppujaan ja kolmas on vielä kokonaan piilossa. Että pitäisi riittää tuoksuteltavaa pidemmäksikin aikaa!

Joulu lähestyy huimaa vauhtia! Kohta pitäisi lähteä sukuloimaankin. Meillä on taas ees taas hönttäämistä koko joulu. Kun olisi niitä lapsia niin voisi hyvällä tekosyyllä jäädä kotiinkin ;) Saisivat sukulaiset tulla käymään täällä jos mielii nähdä. No. Ehkä joskus. Ja jos koira/eläinlaumaa tästä oikein kartutetaan, niin eihän niiden kanssa voi sitten enää lähteä mihinkään eikä ketään kehtaa pyytää hoitamaankaan. ;)

Aamulla oli taas tupruttanut lisää lunta :) Ja itseasiassa sitä taitaa tupruttaa koko ajan lisempi. Koirat on aina niin innoissaan kun tulee uutta lunta, hepulijuoksut on pakolliset. Vaan kyllä sitä lunta sietää nyt tullakkin kun on viime talvet olleet niin onnettomia, eikä kesätkään edes mitään inkkarikesiä sitten. Kaikki jotain epämääräistä haaleaa... Kovat pakkaset saisi vielä paukkua, niitä ei ole tälle vuodelle tunnettu.

Foxylla on muuten silmätippakuuri meneillään. Meinaa tosi herkästä punottaa silmät. Lääkäri sanoi vain että herkkäsilmäisillä ärtyy helposti. Helmikuun puolessa välissä on tiedossa silmien ja polvien joukkotarkastus Kemissä ja ollaan menossa sinne molempien koirien kanssa. Toivotaan parasta!