Mitkä treenit... Nolostunut  Ei ole huonokuntoisella asiaa. Ja minulla on huono kunto... Posket punaisena piti kaulaliinakin ottaa pois vikalta kerralta (miksi se yleensä vielä oli kaulassa, onneksi ei sentään pipo ja lapasetkin). Radalla oli paljon tiukkoja käännöksiä jotka huonosti ohjatessa Foxy juoksee n. 4m kaarroksella, joten niitä tuli treenattua ja sitten omia jalkoja. Joten huiput treenit!

Mutta juu, siis veren maku tuli vähän suuhun kun koetin tosiaan pysyä koiran mukana ja niin monta kertaa hiottiin niitä "juokse täysiä tai kuole" kohtiakin. Koetettiin saada hyvä aika ja se olikin ihan hyvä, mutta huomattavasti nopeamminkin oltaisiin päästy. Eli harjoitusta vaatii vasen keppikulma, oma eteneminen kepeillä, etten aina jäisi taakse ja sitten ne tiukat käännökset. Kun saisi Foxyn vielä pitämään tassunsa maassa ja vauhdin edes jotensakin siinä mukana, kun tehdään tiukkoja käännöksiä, se sutii matolla aivan valtavasti.

Nyt pitäisi sitten itse muistaa käydä ainakin perjantaina ja ehkä maanantainakin hallilla, kun ei olla edes menossa kisoihin. *harmitus* Siksi siis alunperin jäin pois, että Foxylla sattuu juuri silloin juoksut. No ei satu! Missä lie viipyvät!?

Ratsastamassakin kävin eilen. Ja lenkkeilty ollaan joka päivä tuolla hangilla. Tänä aamuna seuratiin jonkin metsäkoiran (kettu, supi??) jälkiä. Ne oli n. 3 senttiä lumen peitossa, koirat seurasivat niitä välillä tosi hyvin. Saattoi toki olla vain joku irtokoirakin, mutta tasaiset raviaskeleet ne olivat, ei mitään koiran ees sun taas jälkiä, vain kerran yhden ojan pohjalla muutama laukka-askel. Muutama sata metriä siellä ryteikössä jälkiä seurattiin sellaiselle pupu-alueelle jossa jäljet sekoittuivat koirien ja pupujen jälkiin. Olipas jännää!