Kylläpäs on niin ihana tammikuu! Ensin tulee vettä ja sitten pakastuu alle -10.. Piha on mukavasti jäässä, samoin kuin polut ja metsäreitit. Lähdepä sitten lenkille tai ratsastamaan sinne niin! Parempi ettei lähde jos haluaa säilyttää luunsa ja eläinten luut ehjinä.

Voi miten säät osaavatkin sitten rassata... Tulisi joko sitä lunta ja pysyisi tai sitten olisi kokonaan tulematta!! MURR!

Foxyn juoksut eivät ole vieläkään alkaneet... jep jep. Minun tuurilla ne ei alakaan kuin vasta helmikuussa ja oltaisiin sittenkin voitu osallistua junkohallin kisoihin. Vaan eipä tässä olisi ollut liiemmälti ylimääräistä laittaa, edes agilitystartteihin, joten odotellaan suosiolla seuraavia kisoja. Ja onpa nyt ainakin aikaa treenata kunnolla ja tehokkaasti, että sieltä ropisisi vähän nopsemmin niitä nollia.

Tänään on sitten Rommin ekat ohjatut treenit pitkään aikaan. :) Saa nähdä millaisen hepulin se taas hallilla saa ja saako sitä keskittymään ollenkaan. Ajattelin, että voitaisiin kokeilla häkitystä muulla ajalla kuin omalla vuorolla ja peitto päällä, ettei katsellessa vain kierrokset lisääntyisi. En tiedä auttaako se. Meillä on Foxyn kanssa treenit heti perään sitten. Pitkä ilta hallilla edessä... :)

Enää reilu viikko ja lillukka tulee kotiin. Tänään ehkä uusia kuvia tiedossa. Ja arvatkaas mitä? Lisa saattaa oikeasti jäädäkin lisaksi - eli sileäksi! Mutta sitä saa nyt vielä jonkin aikaa arvailla, ennen kuin varmistuu. Vaan mitenkäs se menikään; nimi on enne.