Iskipä kaamea ramasu... Vaikka join juuri kaffeetkin. Laitoin karsinat kuntoon heti aamusta ja Kati tuli siinä samalla sitten ratsastelemaan. Tultiin sisälle juopasemaan kahvit, kun oltiin molemmat aivan jäässä. Oli muka lauhtunut kolmella asteella mutta en usko! Tuntui että vain kylmempi kuin eilen! Mutta niin se vain mittari näyttää nytkin -16. Että pakko kai se on uskoa.

Rommi ja Foxy olivat murtautuneet ulos, kun oltiin tallilla jutskaamassa. Ilmeisesti juuri Katin auton nähdessään, piti päästä ulos. Voi että tympi. Rommi on nykyisin alkanut avaamaan eteisen oven, kuinkas muuten kuin hyppimällä vasten ja eteisen ikkunoista näkee hyvin pihaan tulijat, sitten oli ilmeisesti pakko saada myös ulko-ovi auki kun vieraita tuli ja helpostihan tuo romuovi aukeaa, kun ei se meinaa muutenkaan pysyä kiinni. Se on siis vain pidettävä häkissä kun koirat ovat keskenään sisällä. Ei näillä paukkupakkasilla varsinkaan voi yhtään antaa oven olla auki tai talo on heti aivan jäässä. Ja olivatpa sitten yksissä tuumin murustelleet yhden lintujen muoviorrenkin tuohon lattialle. Mikään menetys se ei ollut, mutta harmittaa, että yleensäkin syövät mitään. Ja kaiken pahan alku ja juurihan on Rommi, joka kyseisen esineen oli hyllystä ottanut. Eihän meidän Foxy sentään...

Että se osaakin välillä masentaa. Ne on ne ylämäet ja alamäet Rommien omistamisessa. Foxyjen kanssa tasaista mutta ah, niin ihanaa huttua.

Huomenna meillä on treenien sijasta epikset! Jipii! :) Kun vähän lauhtuukin, niin kivempi mennä agiliitaileen, huomiseksi on jo luvattu lähemmäs nollaa. Tuntui että keskiviikkona oli yhtä tyhjän kanssa verryttelylenkit kun oli niin jäätävän kylmä, olisi tietenkin pitänyt käydä kauempana ja kauemmin. Sisällä en kuitenkaan antanut koiran seistä jähmeänä, (paitsi alkupalaverin ajan) vaan revitin sukkapallolla ja teetin temppuja. Se ei osaa yhtään olla hallilla yksin. Huutaa kuin sydäntä revittäisiin, kun ollaan kahviossa palaverissa. Onhan se kotona hiljaa kuitenkin, että saavutus kai sekin.

Mutta huomenna lisää. Jos saataisiin jotain videollekin.  Esa kun ei jaksa noissa treeneissä enää oikein kulkea mukana, kestävät niin kauan.