Kun lupasin niitä kuvia vielä tänään :) Niin tässä muutama. Sari on saanut otettua paljon parempia joten niitä varten voi käydä kurkkimassa hänen kotisivuillaan K-pentueen galleriassa.

Pennut ovat maanantaina viisi viikkoisia, valtavan pieniä piiperoita ne olivat vielä! Velipoika taisi olla kookkain ja aivan upea muutenkin :) Heti työntyi syliin pureskelemaan hampaita ja siihen se sitten laittoi nukkumaankin! Tytöt viihtyivät enemmän keskenään, tultiin vähän huonoon aikaan, kun olivat juuri olleet kuvattavina ja uni maistuikin sitten lähes koko sen ajan, kun olimme pentuja katsomassa. Mutta muutaman viikon päästä sitten lisää. Ja saatanpa muutamaan otteeseen ehtiä toivoakin, että kumpa se nukkuisi jo...

Ja nimi on Lisa. Ainakin nyt se tuntuu hyvältä ja maistuu suussa oikealta. Se on myös Espanjaa ja tarkoittaa sileää. Vaikka Lisasta tuleekin varmaan broken turkkinen.

Lisa pienenä :)
2202324.jpg

Lisan veli
2202329.jpg

Lisa ja sen sisko
2202330.jpg

Lisa vihreää vasten - pukee hienosti!
2202350.jpg

Veli nautiskelee niinkuin isot koirat konsanaan sylissä köllimisestä :)
2202351.jpg

Siskoparvi
2202353.jpg

Lisa kämmenellä
2202355.jpg

"Kultainen Äippä" (Elle Of Lovealoch) -maitobaari ja sen vakioasiakkaat
2202356.jpg

Isä Dylan (Fiftyfifty Of Lovealoch)
2202357.jpg

Lisalla on melkoisen hurjasti tuota väriä selässä. Pää on jo kääntymässä ruskeaksi ja selkälaikuissakin havaittavissa joitain ruskeita karvoja, joten toiveissa on saada tänne ruskea-valkoinen pentu :) Näyttelyissä värimerkit eivät meitä estä käymästä, mutta kyllähän niistä varmasti saadaan siellä kuulla. Agilitya alan harrastamaan tämänkin neitokaisen kanssa ja näyttelyissä, niissä käydään niin monesti kuin jaksetaan ;)

Olen muuten tyystin unohtanut mainita; Lisa tulee meille sijoitukseen Sarilta, eli Beleriad-kennelistä. Sillä teetetään siis yksi pentue, ennenkuin se on aivan kokonaan meidän. Mutta kyllä se taitaa muuten olla aivan kokonaan meidän. :)

Lisan vanhemmat olivat molemmat tosi ystävällisen oloisia ja rauhallisia koiria. Pitivät syleistä ja rapsutuksista. Muutenkin kaikki koirat Sarilla olivat huippuystävällisiä ja iloisia, oli tosissaan mukava nähdä molemmat vanhemmat. Äiti piti pennuistaan hyvää huolta ja isä tuli hyvin toimeen puolen tusinan muun koiran kanssa. Sukutauluissa pidän kovasti erityisesti isän isästä (Pacolito Chunky Monkey) ja äidin isästä (Gopher Gloree with Pacolito) ulkonäöllisesti ja toivonkin, että pikkuneiti olisi perinyt noista linjoista jotain. Noiden koirien takaa löytyy myös linjaus neljännestä polvesta Pacolito kennelin kantakoiriin Mutta se nyt sitten jää nähtäväksi mitä Lisa on tuolta perinyt. Ainakin väriä on tullut jostain! :D

Lisa tulee meille tosiaan varmaan tuona samana viikonloppuna kuin on Turun näyttely. Matka oli kyllä pitkä sinne ja takaisin, mutta ehkä yhden pikku nyytin kanssa se ei tunnu niin pitkältä sitten. :) Foxylla jäänee muuten agilitykisat kuun lopussa väliin, koska juoksut eivät ole alkaneet vieläkään. :P Harmittaa vähän. Mutta heti helmikuun alussa on onneksi kaksi päiväiset kisat Haaparannassa ja sitten pian Haukiputaalla. Että eiköhän me pärjätä niilläkin :)