Joko nyt olisi aika vähän vuodattaa... Koppa on pesty, Esa ei ole vieläkään hakenut aitausta saunalta. Huomiseksi pitää käydä ostamassa paljon evästä, tulomatkalla kun ei voida pysähtyä. Toiveissa on, että Sari keitteileisi meille vielä termospulloon tuoreet kahvit ennen paluumatkaa, niin ei tartteis kahville lähteä käymään enää tullessa. Vuoroin vessassakin. :)

Aamusta varmaan lähdetään ajelemaan, kiva kun saa ajella valoisaan aikaan, nämä isommat hurtat viedään silloin vasta hoitoon. :) Käydään taas jossain menomatkalla syömässä juuri ennen Poria niin pääsee sitten täydellä vatsalla lähtemään takaisin päin. Lotan syli vuorataan talouspaperilla ja pikkuneiti saa matkustaa sylissä varmaankin tai jos osaa olla rauhassa siinä jalkotilassa. Koppa otetaan varuiksi mukaan, jos sattuu jotain, että sitä tarvitsee. Ja puhtaita huopia ja pyyhkeitä jos tulee oksu tai pisu sisälle.

Beleriadin sivuilla oli komeita kuvia siskoista Kathysta ja Keep in Touchista. Niin nättejä typyjä. Samalla vaivalla olisi kyllä saanut laittaa Lisastakin kuvan... Mutta no, Sari on aina ollut tosi auliina vastaamassa minun mitä moninaisimpiin tiedusteluihini kaikista mahdollisista maailman asioista. :D Enkä muuta tietenkään odottanutkaan ;) Siksipä juuri Sarilta pennun tahdoinkin. Ja niin, tämä kyselykausi sitten jatkuu hamaan tulevaisuuteen... Pieni varoituksen sana vain. ;)

Mutta enää 12 tuntia... ollaan varmaan haaveilemassa jostain ruokapaikasta jo sitten.

Turkkuseen ei siis tulla, tulisi 200km ees sun taas aivan ylimääräistä ajoa, siinä ei olisi yhtään mitään järkeä. Joten valitettavasti toivotaan, ettei Sarille Ropisisi liikoja palkintoja näyttelyssä, vaikka menestystä kyllä tietenkin saa tulla. :) Niin, siis siksi, ettei päivä vain venyisi ja venyisi pennun haun kannalta.

Ehkä ehdin vielä tulla uudemman kerrankin tähän sanailemaan, muussa tapauksessa se menee sunnuntaihin sitten... Jos sitten enää maltan tulla koneelle ollenkaan! :D