Kolme ja puoli tuntia se jaksoi pitää taloa hereillä. Sitten se nukahti. Muut koirat nukahtivat samalla. Kukahan tässä tarvitsee eniten unta ja pitää hereillä ketä?? Minäkin voisin mennä nokosille, mutta koetan sinnitellä iltaan.

Tänä aamuna jouduttiin yllättäen ensimmäiselle yksinolo harjoitukselle, en ollut asiaa ajattellut ennenkuin hoksasin, että hevosethan pitää viedä ulos. No, ratkaisuni oli että Lisan peti häkkiin ja koira sinne myös, Rommi häkkiin ja kaikki koirat jäävät olkkariin odottamaan. Laitoin kameran kuvaamaan. Olin tosi nopea ja kun tulin takaisin, sekä Lisa että Foxy odottivat minua oven takana. HÄH!?! Häkki oli kiinni. Mutta se sattui olemaan se Rommin sabotoima häkki, jossa on siis ylempänä kaksi isompaa pinnaväliä, kaarenmuotoisena. Pelkäsin katsoa videota, muttei minun sitten tarvinnutkaan, sillä akku oli loppunut viiden minuutin kohdilla. Muutaman kerran Lisa videolla kurkki noista isommista väleistä ja sieltä se on sitten itsensä kammennut ulos. Kipeä se ei näyttänyt olevan eikä mitään, sen jälkeen virtaa riitti touhuta vielä tunnin verran. Että sellainen houdini täällä...

Jotenkin niin hellyyttävä itsepäisyyksissään. Ärisee jos ei pääse/jaksa nousta sohvalle, ärisi kun laitoin sen häkkiin, ärisee isoille koirille jos käyvät liian läheisiksi, ärisee sängylleen. Ärisee itsensä uneen, jotakuinkin ;) Onkohan meillä täällä kenties jotain liian haastavaa... ??

Rommin kanssa se on tosi hyvä leikkimään vetoleikkejä ja siinä Rommikin on ihan hyvä. Noin muuten vähän liian raju. Lisa tökkää tassulla Rommia naamaan ja sitten Rommi tökkää tassulla Lisaa kylkeen ja se onkin sitten naamallaan lattialla. Foxy olisi muuten oivallinen leikkikaveri, mutta se luovuttaa heti. Jonkin verran ovat nekin leikkineet kuitenkin keskenään. Ja Rommi laitetaan aina tarvittaessa jäähylle.

Tämän neidin kanssa onkin sitten tarvetta opetella sitä rauhoittumista. Syliin vaan ja siinä ollaan ihan hiljaa taikka kunnes nukahtaa. Nytkin se kolme ja puolituntia riehuttuaan ärisi vielä omalle sängylleen ja raapi ja kaiveli seiniä ja ärisi vähän lisää. Laitoin jalkani sänkyyn seuraksi ja meni muutama tovi, niin Lillukka käpertyi siihen jalan ympärille ja pisti nukkumaan. Läheisyyttä se kaipaa kuitenkin ja monesti saakin nukkua sylissä ja kaulalla ja missä nyt paras paikka onkin. Yöt se on nukkunut tosi hienosti omassa pedissä. Minäkin sain nukkua ihan juuri niin kauan kuin halusin, eikä tarvinnut edes ottaa viereen, kun Esa oli pissityttänyt ja kakituttanut sen ennen töihin lähtöä. Sisälle tosin.

Ihana pikkupiltti. Ruoka on maistunut hyvin, ajateltiin kokeilla annoksena 3 x  1,5-2rkl plus ruotsalainen piimä ja kerran päivässä jauhelihaa. Vähän enempi kuin Foxylle saman ikäisenä, mutta Lisa on ehkä (siis on) vähän energisempi tapaus...

Ulkona ollaan käyty melko paljon. Välillä pitää lämmitellä tassuja käsissä. Ei se siellä tykkää olla, tekee vaikka ihan pikkupikkupisun toiveissa päästä heti sisälle. Kakkii herkästi vielä sisälle ennemmin.