Matka tuntui kyllä pitkältä, se täytyy myöntää. Meillä oli aika levottomia höpötysjuttuja jo Sarin luo mennessä, kotiintulomatka olikin sitten aika hiljainen ja vuoroteltiin kuskittelua, että molemmat saatiin välillä sai nukkua.

Pennut olivat ehdottomasti pentuja! :D Vauhtia ja vilinää riitti! Rohkeita ja vilkkaita ne olivat kaikki, repivät, purivat, jahtasivat, loikkivat, juoksivat, nakersivat ja kiskoivat. Lisa todella erottui joukosta. Ai miksikö? No, koska se on aika värikäs ;) Muuten sitä ei muista erottanut käyttäytymisen perusteella. Foxyhan meillä oli vähän rauhallisempi ja ujompi kuin toiset pennut.

Automatka mentiin komeasti, nukuttiin ja maisteltiin vähän karjalanpiirakkaa ;) Koetin välillä pissattaa jalkotilaan sanomalehden päälle, muttei sieltä mitään tullut. Lisa vain heilutti häntää ja katseli minua, että miksikäs tänne alas pistit? Ja koetti sitten kiivetä takaisin.

Ja tässä sitten läjä kuvia. Huomatkaa, ihana pinkki kukkapanta!! :) Sari oli vähän päässyt tuhlailemaan Turun näyttelyssä... Meillä on nyt siitä hyvästä noin triplaten enemmän leluja kuin mitä täällä on ikinä ollut!! :D

 

Heh, pitihän se heti kokeilla seisottaa ;) Myöhemmin sitten lisää, tätä ehditään kyllä harjoitella. Tässä eivät takakulmaukset pääse ollenkaan oikeuksiinsa... :P

 

Viimeisillä nokosilla äipän viekussa.

Sitten jo yli puolen välin autossa kohti uutta kotia :) Niiii-in reipas tyttö! Matka kesti reilut 7 tuntia. Puoli viisi aamulla oltiin kotona.

Leikin touhussa kotona aamulla kello viisi. :)

Ja Esan kanssa takan lämmittely puuhissa aamulla kello 10. :) Tässä välissä siis muka nukuttiinkin.

Isot koirat tulee kotiin iltapäivällä. Ainakin siihen saakka tämä luu on vielä ihan kokonaan Lisan. :) Nyt tyttö on ollut aamunokosilla Esan kanssa. Sitten Esa varmaan lähteekin hakemaan isoja koiria. Hassua, että niistäkin on nyt tullut sitten isoja ;)

Olen aivan rakastunut. Se on niin ihana. Ihana, ihana, ihana, ihana!!! Kiitos Sari! <3 <3