Johan täällä on saanut useampaan kertaan miettiä että mitä sitä on tullu tehtyä. Rommi on ollut muutaman kerran makkarissa jäähyllä kun ei osaa käyttäytyä. Lisalla on omassa petissä paikka mihin toisilla ei ole asiaa ja vesipullo kylmällä vedellä täytettynä (Foxy kun ei usko huoneenlämpöistä!) muistuttaa välillä isoille koirille, ettei sinne nokkaa työnnetä. Lattialla se on sitten ns. vapaata riistaa. Mutta mistään Lisan sorrosta ei ole kyse. Päin vastoin. Lisa on tähän asti sanonut suorat sanat kaikille ja pistää muut ruotuun! Siis ihan tosissaan ärisee! Kyllä se alussa antoi haistella ja oli ihan kiltisti, mutta sitten kun Rommi alkoi tunkemaan nokkaa huulien alle ja tönimään ja tökkimään niin neitillä meni hermot.

Pari kertaa ollaan se kellistetty ja annettu muidenkin haistella (kun se meinaa kuumuuksissaan purra meitäkin jos otetaan kiinni) ja sitten on se oma koppa mihin se saa mennä murisemaan omille luille ja leluilleen, mitä se tekeekin. :D Se on kiskonut leluja sekä Foxyn, että Rommin kanssa ja Rommilta mennyt hakemaan jopa takaisin sitä, Foxy luovuttaa heti kun Lisalta pääsee ote.

Saa nähdä kuinka täällä menee arvojärjestys uusiksi tulevien kuukausien ja vuosien aikana! Pippurinen pimpula, Äksypöksy, Tappura-Kippura(häntä) siinä sopivia kutsunimiä Lisalle. Ja sitähän me tosiasiassa kaivattiinkin Foxyn jälkeen. Ärrieriä. Heh, se sitten jää nähtäväksi pärjätäänkö me ärrierien kanssa!