Opa onkin saanut uuden kaverin Foxista. Se antaa tytön möyriä pään päällä ja selässä ja hyppiä naamalle ja välillä tökkää sen kuonolla selälleen ja kirputtaa sitä mahasta. :) Äsken kyllä murahti sen verran kuuluvasti, että typykkä lähti häntä koipien välissä ulvoen keittiöön Esan luokse. ;D Jonkin verran rasittavaa sen kuitenkin on, kun ei tuo osaa vielä lopettaa ajoissa, eikä osaa rauhoittua ollenkaan Opan seurassa. Joten kyllä sitä joutaa välillä vähän komentamaankin.

650094.jpg

Toissa yönä napero oli tullut meidän kompostiverkosta yli. Ensin arveltiin, että se on ilmeisesti hypännyt ensin boksin päälle ja siitä lattialle (kaikki leihtikompostia koiranhäkkinä käyttävät tietää, että se on aika korkea pudotus... n. 1 metri.) mutta sitten olimmekin todistamassa kun neiti kiikkuu seinää pitkin ylös asti ja pääsee sitten sitä kautta toiselle puolelle. Se karkasti yön aikana kaksi kertaa, ekalla kerralla tosin vain avaamalla klemmarin, mutta toisella kerralla se oli tullut ylitse kun ovi ei ollut auennut. Ollaan nyt sitten nukutettu sitä boksissa sängyn vieressä ja käytetty yöllä pisulla. Se ei enää mielellään tee sisälle pissaa, käsittämättömän nopeasti senkin hoksannut että ulos on kivempi pisutella. Ja näin kesällä se on niin paljon helpompi opettaakin.

Tänä iltana lähdetään elokuviin katsomaan Pirates of the Caribbean 3. Ei sitä ehkä ole kamalasti kehuttu, mutta paremman puutteessa... Ja pitää päästä ulos silloin tällöin, ihan kaksistaankin! Illalla tulee muuten Populäärimusiikkia Vittulanjänkältä. Se on ihan katsomisen arvoinen elokuva. :) Nyt menemmä syömään silliä ja pottuja, kun oli suomalaisia uusia tullunna kauppaan.