Ei muistettu eilen, joten mitattiin tänään, kuvia ei otettu itse operaatiosta, vaan poseerattiin ihan erikseen, päästiin huomattavasti vähemmällä vaivalla. Pennun kanssa ei voi oikein ajatella nappaavansa kahta kärpästä yhdellä iskulla kun sitä yhtäkin saa jahdata ja jahdata! ;)

Mittaa oli kuitenkin jo 23cm! Yli sentti enemmän kuin viikko sitten :D Ei ole varmaan aivan luottamista noihin meidän mittauksiin, mutta kyllä se vain kasvanut on, niin kuin pitääkin. Aivan sika-ahne pikkupossu se on, heti ruoan jälkeen tiskipöydän edessä haluamassa lisää! Ja heti kohta taas lisää! Ja lisää ja lisää ja lisää!  Ei sillä että lisää olisin ikinä antanut. :D Vaan kyllähän tuo kuluttaakin. Annokset on tosiaan paaaaaljon suuremmat kuin mitä Foxy imi itseensä tuossa iässä. Meillä saattaa olla massun kasvussa pitelemistä, kun pituuskasvu lakkaa... ;)

Tässä seisontakuvat sitten. Minulla oli jalasta ilmeisesti vähän liian tiukka ote välillä, kun Lisa nilkutti vähän aikaa poseerauksen jälkeen! :P Olen ihan kamala... äkkiä se meni ohi kuitenkin. Sillä on vähän ylkkänahkaa selässä niinkuin pennulla pitääkin ja se menee välillä ihan rullalle, kuvissa näkyy olevan vähän kumpuinen hännäntyvi :D

Sitten vähän peuhausleikkejä siskoplikan kaa ;)

Rommikin kävi välillä puremassa jalasta...

Tämän kuvan otin juuri ennen kuin typykkä tumpsahti lattialle! :D