Lintu on päässyt turvapaikkaan kirjahyllyn päälle. Sillä kävi olot ehkä vähän liian tukalaksi, kun Opakin tuli eilen kotiin...
1197362.jpg

Taitaa siihen mennä muutama tovi ennen kuin undulaatti on koiruuksille vain tausta havinaa... Tuolla hyllyn päällä se liikkuu huomattavasti enemmän ja nakertelee hedelmätankoaan. Saa nähdä onko se pian ihan läski, kun se on onnitustunut silppuamaan ison tangon lähes kokonaan yhdessä päivässä.

Tänään oltiin reippaita ja lähdettiin ykdeksäksi hallille Foxyn kaa. Ajatuksena ottaa puomia erityishuomion kohteena alastulokontakti ja rengasta, kun se viimeksi sitä käytäessä oli/meni vähän sekaisin ja hyppy mistä välistä sattuu.

Puomia otetaan nyt niin, että Esa roikkuu hihnassa ja minä ohjaan toiseen päähän ja käskytän makuulle ja annan lisää namia maahan kun makuu on otettu ja sitten vapaa:lla pois. Rengasta otettiin Tatun ehdottamana niin että palkintona on putki. Olin varautunut siihen, että Foxy hyppii taas mistä sattuu välistä joten ensimmäinen palkkaus (eteneminen putkeen) jäi välistä. Foxy meni renkaan täydellisesti yhtä kertaa lukuun ottamatta (jolloin se makasi kierossa ja kaiken lisäksi varasti aika pahasti) ei merkkiäkään edellisen kerran sekoilusta ja putkeen palkaksi joka kerran jälkeen. Otettiin rengasta myös toiseen suuntaan ilman putkea ja hienosti meni. Sitten kun joskus vielä osaan lähettää sen renkaalle niin vielä parempi! :)


"Masentavampien" harjoitusten lomassa otettiin lyhyttä ja helppoa rataa johon sisältyi aita-putki mutkalla-aita-muuri. Huomasinkin jotain uutta - Foxy on alkanut varastamaan!! Välissä sitten vahvistettiin odottamista ja palasin muutaman kerran takaisin käveltyäni putken suulle saakka ja odoteltuani siellä hetken. Foxy osaa odottaa jo minuutin verran paikallaan! :D


Lelun kanssa on myös vähän ongelmia. Se on oikein hyvä palkka eikä Foxy pahastikaan karkaile sen kanssa, mutta ihannehan olisi, että Foxy toisi sen heti minulle ja sitten leikitään yhdessä. Ehkä sen takia, etten itse malta retuutta sitä aina vaan kerään lelun monesti heti taskuun, on Foxy katsonut paremmaksi ensin leikkiä vähän aikaan itse ennen kuin luopuu sukastaan. Joten hakua ja luovuttamista ja paikalla oloa olisi treenattava. Foxylle pitäisi edelleen myös opettaa esineen pitämistä suussa. Se tiputtaa sen heti kun tiedossa on palkka.

Tässä tyttö on nyt tyytyväisena Opan vieressä kun toinen on viimein tullut kotiin. :)
1197395.jpg