Otsikkohan kertoo kaiken, kun se Foxy vain on niin mallikas ja mallioppilas. Käytiin ottamassa hallilla taas agilityäkin ihan aamusta (niin, että kahteentoista mennessä oltiin käyty pitkällä lenkillä ja treeneissä - sunnuntaina! :) Videoitakin tuli, kepit alkaa mennä erittäin hyvin, niin hyvin, että minä en enää pysy mukana nakkeineni! Mutta nettiyhteys ei vieläkään pelaa vaan surffaillaan Esan puhelimella ja sen avustuksella ei videoiden lataaminen oikein onnistu, joten se jäänee huomiseen tai siihen, kun oikea netti taas toimii.

Tällä kertaa kuitenkin tarkoitan mallina oloa piirrettäessä; parsonit ovat aivan ihania koiria piirrettäväksi! :) Mutta turha kuvitella että se onnistuisi muuten kuin valokuvasta, ellei koira satu sitten nukkumaan... Valokuvien ottokin on toisinaan lähes mahdotonta! Messarissa etsiskelin kaunista parsontaidetta ja silmiin sattuikin muutamia kauniita piiroksia. Päätin kuitenkin olla ostamatta. En ole aikoihin jaksanut tosissaan tarttua kynään; itseasiassa en oikeastaan ikinä, vaan olen aina kuulunut sellaisiin raapustelijoihin ja sellainenhan tästäkin kynäilystä sitten tuli, ei sillä ole kuin pää. Jos tässä joskus saisin vielä lisättyä väriäkin ja kenties piirrettyä ihan kokonaisen koiran. :P Vaikka kaunein osahan on juurikin tuo pää. :) Tilauksia olisi kuulema siellä Haaparannan suunnalla yhdelle poseeraavalle mastiffille ja affellekin... Vaan katsotaan nyt, minä kun olen aika laiska kuitenkin. ;)

She's so pretty I decided to draw her. :) And she came out to be quite pretty in the drawing, too. :) I'm just to lazy to draw a whole dog. Maybe some day...
1281848.jpg