No nyt pelaa taas youtuubit ja ainakin yksi video oli tullut sinne. Nimittäin Foxyn tiskausvideo. Olin itse sen aika keskittynyt liekö telkkarin katseluun ja kun Esa minua nykäisi hihasta katsomaan niin rykäisen oikein räkäisesti nauramaan näylle, kun Foxyn pää on litussa mukin sisällä - minulla oli flunssa joten antakkee anteeksi. Valitettavasti video on väärinpäin, koska jos ei muista pitää kameraa koko ajan suorassa, se ei tajua suoristaa kuvaa itsekään. Mutta naurakaa vapaasti. :)


Käytiin aamulla jo uskaliaina treeneissä, kun siitä on niin pitkä aika jo. Vähän alkoi huohotuttamaan ja ääni lähti paikoin, mutta koira meni erittäin hienosti!! Olen siitä niin ylpeä. Otettiin sellaista lyhykäistä rataa, jossa muutamia käännöksiä ja kinkkisiä etenemisiä sekä kaikki kontaktiesteet mitä maa päällään kantaan. Se menee kuin unelma niillä kontakteilla edelleen, vaikka lihikset tulikin kädestä. Kiikku on ainoa jossa palkataan vielä maahan, tai siis kontaktilla. Pelkään, että muuten oppii hyppimään ennen kuin kiikku on maassa.

Liekö syynä se että vaihteen vuoksi tarjolla oli lihapullaa, vai se että äidin ääni oli normaalia kirkunaa vaimeampaa vai se ettei olla pitkään aikaa treenattu, mutta koira meni nätisti ja hyvä mieli jäi. Ja vaikka riitti nuuskukohtiakin, se palasi luokse ennen näkemättömän vikkelään. Huomenna ois harjoitus epikset (eli epäviralliset agikisat), mutta Esa sanoo ei, ei, ja niin kai se on parempi... *huoh*