Nätti päivä on ollut tänäänkin, joskin olen käyttänyt sen siivoamiseen. Päivitin tuossa Näyttelyt-sivua; en sen kummempaa kuin Kuopion Sawo Shown tuomarit, jotka ovat Serbiasta, Suomesta ja Uudesta-Seelannista. Ei hajuakaan päästäänkö edes koko showhun, mutta päivittäähän aina voi... Näillä näkymin ei olla menossa molempiin huhtikuun näyttelyihin, vaikka ovatkin peräkkäisinä päivinä. Joten päättämättä on siis vielä kumpaan lähdetään. Jyväskylässä siis tuomarina V-P Kumpumäki ja Pyhäjärvellä Harry Tast ja se on ryhmänäyttely. Suap nyt nähdä. Pyhäjärvi ois kyllä lähempänä.

Olen saanut pehmitettyä Esaa undulaattien hankinnan suhteen niinkin kierolla tavalla, että ehdotin sille jotta voitaisiin rakentaa itse niille sellainen isompi häkki. :) Sehän on sellainen nikkaroitsija, ettei se voinut olla innostumatta. :D Häkit on kuitenkin kohtuu kalliita ja isot erityisesti, jos niin isoa edes löytyy kuin olisi etsinnässä. Vähällä vaivalla ja rahalla saa rakennettua itselle juuri sopivan kokoisen häkin. Joten se on nyt tuumana. Sellainen ainakin metriin korotettu, jottei koirilla ole asiaa liian lähelle ja se on sitten helppo pitää myös siistinä. Mutta se vasta hankinnassa. Vaikka johan tuo puhui, että viikonlopuksi voitaisiin ostaa rimaa ja verkkoa. :) Tällöin voimme siis huolettaa ottaa Vivalle toverin, tai vaikka kaksi. Koska sillä on tuota ikää jo sen verran ettei se ehkä enää montaa vuotta jaksa ja sitten on uudella kaverilla kaveri valmiiksi, kun niitä ottaa kerralla tuplaten.

Tänään illasta meille tulee Jupe hoitoon. Se on ollut nyt uudessa kodissa kaksi päivää ja tarvitsee tänään hoitopaikan tunniksi, joten se tulee meille. Jupella on ollut maha sekaisin ilmeisesti muuton takia ja siksi sitä ei uskalla jättää yksin uuteen kotiin. Saa nähdä voiko niitä päästää peuhaamaan Foxyn kanssa...