Olipa kiva pitkästä aikaa käydä vähän kisaamassa. :) Siellä oli nyt muitakin meidän alkeis-/jatkokurssilaisia, joita ei olekaan pitkään aikaan nähnyt, kun käydään ei ryhmissä nykyisin. Kaikki osasi mennä jo tosi hienosti! :) Me kokeiltiin Foxyn kanssa nyt enimmäistä kertaa maksimi medi korkeuksilla, eli riman korkeus oli 45cm ja siellä sitten tippui kaksi rimaa ekalla radalla, muuten puhdasta menoa ja nopein aikakin kaikista ja mukana oli myös kisaavia ;)

Toisella radalla sitten Foxy ei meinannut alkaa hyppäämään ollenkaan vaan sujahti aina alitse. Lannistuin niin, että jätin koko radan tekemättä ja menin ulkopuolelle treenaamaan hyppyjä. Vähän on kangastellut mielessä sekin, että koira saattaa olla jumissa, joten varataan aika hierojalle. Olisi kiva päästä jo tänään, mutta mahtaa mennä ensi viikolle ellei jopa seuraavalle. Viimeiselle radalle uskaltauduin taas, koska harjoitteluhypyt meni kaikki ok.

Viimeisellä radalla (kilpailevien rata, joten se oli vähän kinkkisempi sitten muutenkin) Foxy alitti ekan riman, mutta hyppäsi toisen, joten ajattelin että antaa olla ja tulitetaan vaan kovaa, niin eiköhän sieltä muutama puhdas aidan suorituskin tule. Ja tulihan sieltä, toista alitusta tai riman pudotusta ei enää tullut, muita virheitä kylläkin. Kepeille ohjaus oli erittäin vaikeassa kulmassa näin aloittelevalle joka ei vielä osaa toiselta puolelta ohjausta, joten Foxy käveli keppien läpi minun luokseni ja meni ne sitten virheettömästi. Keinulta se hyppäsi pois, kun siinä ei ollutkaan lihapullaa... Toinen moka tuli A:ata edeltävältä esteeltä jonka Foxy juoksi ohi, huonoa ohjausta siis, mutta muuten oikein säpäkkää menoa ja sijoituttiin kolmanneksi ajallisesti (minä kun tuijotan aina vain aikaa, virheitä nyt aina tulee ja menee ;)) Ja meidän edellekin meni vain kahdella sekunnilla paremmalla ajalla yksi kolmosluokassa kisaava mini ja yksi kisaava medi, joten ei ollenkaan huonosti, kyllä tuosta tytöstä saa vauhdikkaankin kun itse vain juoksee lujaa. :)

Tässä viimeinen rata, ensimmäistä ei Esa ehtinyt ottaa videolle (kun oltiin niin nopeita), kun sillä oli muuta tekemistä.