Tarkkasilmäiset ovat ehkä huomanneet, kun olen näppäränä tyttönä lisännyt sukutaulun erilliselle sivulle.. Juupa juu, hieno tuli! ;) Se on alunperin excel-tiedosto enkä todellakaan osannut sitä oikein sinne laittaa, varmasti jokin nätimpikin tapa on olemassa. Kuvitelkaapa, sain sen sinne niinkin mutkikkaasti, että kopioin ensin taulukon print screenillä (se oli avattuna Wordissä), avasin sen uudelle sivulle ja leikkelin sopivan kokoiseksi. Sitten kopioin sen ja avasin AutoCadissä (meillä kun ei kuvankäsittelyohjelmia turhemmin ole) ja sen kautta sitten M-Colorin kokeiluversiossa jossa jouduin hieman huijaamaan, ettei taulukon päälle tule isolla tekstiä "TEST USE ONLY" tms. Sitten tallensin sen rasterimuodossa jotta sain siitä vuodatuksen hyväksymän png-tiedoston, jonka jälkeen muokkasin sitä vielä vähän Microfsoft Office Picture Managerilla ja näin siitä tuli soppeli nettiin ja laitettavaksi blogiiini, ruma kuin mikä mutta minkäs teet, kovasti ainakin näin vaivaa!

Mutta koska en turhia nolostele, annan tuon kammotuksen olla siellä aina siihen saakka, kun keksin paremman tavan laittaa sen sinne. Sivujen koodauksesta tiedän sen verran että <br> on sivun vaihto, enkä osannut sen avulla päätellä kuinka nätisti siihen koodata sukutaulu. :)

Kaiken lisäksi huomasin jälkeen päin, että sukutaulussa on puutoksia ja virheitä, Kennel nimi on Dark Russell's ja rekisterinumero puuttuu, mutta ei se ole niin vakavaa, laitan ne sitten joskus hienosti, kun saan sen yleensäkin tehtyä hienommin, vaan tuskin koskaan. :)