Käytiin tänään epiksissä, seuran omissa, joten meillä ei ollut treenejä ollenkaan. Harmi vain, kun kamera unohtui taas kotiin. Ekalta radalta vitonen, tokalta nolla ja kolmoselta sata hylkyä kun Foxy alkoi nuuskuttelemaan ja kävi tuhannen kierroksilla jo siinä vaiheessa. Hassua, meidän Foxy kierroksilla... ;) Se on tosiaan aivan eri koira nykyään, se heiluttelee häntää kaikille, ihmisille ja koirille, isoille ja pienille, ei merkkiäkään siitä entisestä räyhäämisestä. Uskon, että tämä itsetunnon nousu on seurausta siitä, että Foxy on nykyisin emäntä talossa (siis minun jälkeen) rökittää Rommia ihan kympillä ja saa sisällä kaiken ensin, kun ei ole enää vanhempaa koiraa talossa. Valtava muutos käyttäytymisessä. Ja se kuumuminen radalla. Sattui sitä joskus ennenkin, silloin tällöin, vaan ei tässä määrin ja voitte vain kuvitella miten se on lisännyt myös vauhtia. :D Nyt on tosiaan housuissa pitelemistä, kun koetan pysyä perässä!! Tosi hienosti meni kisat. Vaikka ne nuuskuttelut vähän harmittaa, en tiedä mistä se yhtäkkiä keksi taas sen. Mietin myös voisiko olla hyppyhaluttomuutta, voisiko koira olla kipeä ja keksiä sijaistoimintaa hyppäämisen sijasta? Mutta saattoi hyvin olla jollain tippuneet nakitkin...

Lopuksi vielä kevennys, kun meillä vihdoin ja viimein tuli lunta!! Lämpimämpää on kyllä taas luvattu, mutta olipa vain ihana mennä tänään ulos ja käydä päivällä ratsastelemassa.


Rommi jäi pisulle jossain vaiheessa ja Foxy jäi ihmettelemään että mihisse katos!


Vesipaikka olikin jäätynyt.

Tässä vielä ihastuttava videon kun Rommi tarkastaa Foxyn suuhygienian. Ei ilmeisesti ollut hääppöisessä kunnossa, kun täytyi alkaa toimenpiteisiin. :D Ällöä... Tassu on siis Foxyn suussa ja se pysyy kätevästi auki.