Foxyn uusi lempilelu on Aino-jäätelörasia. Ai kun se onkin sitten kiva! Kun se sattuu menemään nurinpäin eikä sitä voi enää kannella, sitä voi sitten tökkiä ympäriinsä . Ei muuten ole kipeä jalka enää pahemmin tiellä... Niinpä niin. Olihan se hetken rauhallinen.

Mitattiin se tänään uudestaan ja voihan nyt vikaa olla vaikka missä, mutta kuvat näyttäisivät, että neiti on kasvanut sentin! :) Ehkei aivan, mutta näin kuitenkin kovasti uskomme.
691171.jpg

Tässä pipi tassu on ylhäällä.
691173.jpg

Yhtenä päivänä tässä (siitä on jo aikaa koska enää Foxya ei olla otettu sänkyyn, paitsi ehkä tänä aamuna vähäksi aikaa, kun Esa oli töissä ja halusin nukkua vielä tunnin, sänkyyn se rauhoittuu...) olin jättänyt Foxin nukkumaan tähän näin tyynylle joka näkyy tässä alemmassa kuvassa. Yhtäkkiä huomasin, ettei koiraa näy missään. Huutelin, katsoin sängyn alle, vaatekomeroon ja muistakin huoneista etsin, kunnes ...
650071.jpg

Nostin patjaa. :) Se oli möngertänyt kivempaan koloseen nukkumaan.

650068.jpg

691202.jpg

Ja pian on taas aika käydä minunkin unille. Taas. Tuntuu ettei muuta enää ehdi tehdäkään. Ollaan me Foxin kanssa harjoiteltu noutamista. Se osaa sen välillä aika hyvin. Tykkää kovasti juosta lelun perään, mutta unohtaa lelun välillä puoliväliin, kun muistaa että perillä saakin namia. Joskus sitten taas unohdutaan leikkimään lelulla, kun muistuukin mieleen, että se pitikin viedä tuolle tätille ja sitten sai taas namia. Leikin varjolla se hyvä tulee..

Otin kolikon pois korvasta koska se oli niin typerä. Sillä on aivan nätit korvat noinkin... Jos jotain asialle teen, niin hieron sitä ehkä silloin tällöin. Ja nyt nuo korvat näyttävät aivan hyviltä. Ero on muutenkin niin pieni, ettei sitä edes välttämättä huomaa

Kynsien leikkauskin alkaa sujumaan rauhallisesti, viimeiseen saakka vain tekee tiukkaa. Pitäisi alkaa vähitellen treenaamaan nyppimistäkin, noita tohottavia karvojakin alkaa olla. Sen selkäkarvat tuntuvat karheammilta päivä päivältä... Kohta se on jo iso tyttö.