Alunperin oli suunnitelmissa lähteä käymään tänään Sotkamossa katsomassa sukulaisia. Totesin kuitenkin että melkeinpä kolmasosa reissun hereilläolo ajasta menisi junassa istumiseen. Pitäisi olla hieman pidempi viikonloppu kotikäynnin suorittamiseen. Näillä näkymin ollaan menossa sinne päin syyskuun alussa, kun on Hannan ja Janin häät.

No viikonloppu suunnitelmat eivät kuitenkaan käyneet aivan tyhjiksi, sillä Kemissä on huomenna mätsäri jonne säntäämme innokkaina. Kävelyä ollaan harjoiteltu jonkin verran ja silloin tällöin sitä seisomistakin, mutta koirien perässä kävely, edes Opan, ei vielä onnistu. Joten toiveikkaana mennään, mutta odotettavissa on jotain aivan muuta. Eniten jännittääkin miten Foxy suhtautuu siihen koirien ja ennen kaikkea siihen haukunnan määrään! Nyt iltalenkillä se tosin ei paljon välittänyt metsästä kuuluvista haukahduksista, vaan jopa kuunteli ja seurasi minua kun kehuin sitä. Viimeksihän se meni aivan lukkoon...

Esan silmälasit oli tänään mutustelu ehompaan muotoon sen ollessa päiväunilla. Foxy oli muuten yksi yö mutustellut vähän meidän langattomanverkkoliitymän johtoa, joten sitä ei enää käytetä sekä sen paremman puhelimen laturin johdon. Hmm. Ei sähäreitä ilmeisesti. Ollaan alettu olemaan varovaisempia.

Tänään oli pitkästä aikaa vähän lämpimämpi päivä. Foxy tykkää kovasti makoilla auringossa ja puuhastella ihan normaalisti, se ei vielä välitä kuumuudesta. Illalla kuitenkin huomasi, että lämpö oli päässyt vaikuttamaan, koska neiti sai ilmeisesti suonenvedon etutassuunsa. Ei se vinkaissut tai mitään kiemursi vain hassusti ja kantoi tassua rintaa vasten vedettynä  ja puri sitä. Hieroin jalkaa jonkin aikaa ja se rauhoittui. On tainnut veden juonti unohtua...

Mutta nyt nukkumaan että huomenna taas jaksaa!! :)

Just a few lines...

So tomorrow we are going to a match show with Foxy :) Let's see how it goes. We've practiced walking and standing a bit too, but I'm afraid walking behind other dogs or even with them so close by, is going to prove impossible in so early a phase of training.

I am actually more concerned of how she will cope with all those dogs and that massive amount of barking, which is very common especially in the small dogs rings... But we hope it'll go well and that it'll become no bad experience.

And what about me?! I am nothing but a rookie what comes to dog shows! Only once showed our Irish setter badly enough not to do it again! ;) But, I'm going to start trying with this show angel of ours... I'm sure she'll do anything to make it a good experience to me, too!!