Täällä taas! Viikonloppu alkaa olla ohitse, joskin pidempi sellainen jota olikin oikein kiva viettää. Oulun reissu tuli tehtyä menestyksekkäästi, tosin Rotuaari Piknikille ei eksytty, koska sää oli niin huono. Serkkuja ja veljiä oli oikein mukava nähdä eikä huono sää näkemisen iloa pilannut.

Jännitti hakea Foxya Ruotsista ja kuulla kuinka sillä oli mennyt. Iloisesti se tuli ovella vastaan, muisti vielä meidät, ehkä sekin vähän huolestutti... ;) Ilmeisesti meidän neidistä on sukeutumassa varsinainen kehäraakki ja nyt puhun nyrkkeilykehästä. Ei tuntunut millään saavan tarpeeksi Gretan kiusaamisesta. Greta pisti hanttiin kähisemällä sille joka kerta kun Foxy koetti selätystä ja tytöt piti erottaa toisistaan kerta toisensa jälkeen. Gretalla on lisäksi hampaan lähtö ja muutama hammas irtosikin Foxyn turkkiin jolloin matsit näyttivät verisemmiltä kuin muutoin olisivat olleet. Liekö tuollainen päällekäyminen sitten tulosta siitä, ettei olla kielletty Foxya tarpeeksi sen roikkuessa Opassa. Opa kun ei välitä - Gretasta lähti paljon sähäkämpi ääni. Pitää ottaakin tehokuuri tuommoisen hyppimisen ja ärsyttämisen kanssa. Ei semmoisesta tulee mitään.

Piteån näyttelyssä oli satanut kaatamalla vettä, eikä Foxy ollut siis erityisemmin päässyt tutustumaan show-elämään. Sen verran saatiin kuitenkin palautetta, että hihnassa kävelyä ja oloa yleensä on harjoiteltava. Kyllä se kohtuudella osaa jo mennä jos häiriötekijöitä ei ole, ainakaan muuta kuin Opa, mutta sitten kun näkyy jotain liika ihkua... Ajateltiinkin mennä tuohon agilitykentälle harjoittelemaan hihnailua silloin kun siellä on harjoituksia. Muutama mätsärikin on nyt kesän aikana vielä tiedossa, joihin olisi kiinnostusta mennä, joten harjoiteltava on.

Uusia valokuvia ei olla otettu vieläkään, olen pahoillani. Iltapäivällä ajattelin kuitenkin ottaa kameran mukaan lenkille ja napsia muutamia märkä-koira-ja-märkä-metsäkuvia, metsäkuvia kun meillä ei ole vielä ollenkaan!! Hävettää ihan. Gretasta ja Foxysta on kanssa suloisia kuvia viikonlopulta, ne laitan heti kun tänne päin saapuvat.

Kamalan monella parsonistilla on kaksi parsonia. Olemme itsekin ajatelleet, että tämmöisiä pikkunaperoita nyt voi ottaa useammankin ja luulenpa, että muutaman vuoden päästä vilahtelee tässäkin taloudessa kaksi valkoista viirua.. Kun ei niitä voi vastustaa! :)

Trip to Oulu was nice, to see my brothers and cousins after such a while. I was a little exited to get Foxy back home and hear how the daycare patient had behaved... She's apparently become quite a boxer, constantly picking a fight with Greta (the 4 months old Affenpinscher). The dog show in Piteå was exceptionally rainy, so Foxy didn't get to see it so much and neither did she see her breeder, who was there too (Sorry Anna!) because our informing didn't go through to Pentti and Kaija. Their Mastiff Elmo was doing fine again, and got a KP (honorary award - really no idea of the english translation). They  did notice, that Foxy does not yet master walking in a leash... Well, we're working on it, and without too much distraction, she actually handles it quite well. Later I'll put some new pictures, we've been really lazy lately in taking any.