Foxya on nyt vähän trimmattu siihen suuntaan ;) Eli tuosta lantiolta tai alaselästä, miten sen nyt sanoisi on trimmattu aika lyhyeksi, pilkut alkaa vähän näkymään. Hännäntyven karvat saa kasvaa täyteen mittaan, katsellaan nyt näyttääkö se ihan törkyiseltä pitkäksi jätettynä. Tuskin. Hännän trimmasin solakammaksi myös, se oli vähän patukka tyvestä ja sitten loppu pätkän hoikkanen, joten nyt se on tasapaksu kokonaan. Peffan puolelta kaljuksi kokonaan, että häntä näyttäisi taas olevan pikkuista korkeammalla. Tämän takia myös siis karvat jätetään selän puolelle hännän tyveen ja alaselkä mahdollisimman lyhyeksi, ettei selän köyristäminen lisää vaikutelmaa matalasta hännän kiinnityksestä.

Selkälinjaa koetin myös hieman parannella, täydellisestä selkälinjasta minulla ei ole tietoa ja taitaa sekin vaihdella tuomareiden mielipiteiden mukaan, joten se on nyt minusta ok selkälinja... Ainakaan turkin takia se ei ole muhkurainen. Kaulan ja rinnan karvat olivat taas ehtineet alkaa törröttämään, joten sen nypi matalaksi myös. Katsellaan nyt vielä ensiviikosta näyttääkö joku kohta vielä vaativan korjausta. Ehkä noita töröttäviä karvoja voisi vielä vähän nyhtää. Sillä nyt vain on sellainen turkki, että siinä on aina noita töröttäviä, ellei vedä aivan pohjavilloille asti, niin kuin tuolloin trimmaajalla käydessä. Vaan olipa sitä kiva nyppiä Rommin jälkeen!! :) Eihän se hännän kiinnitys tietenkään siitä miksikään muutu, ja se näyttää aikalailla samalta kuin aina ennenkin, jos ei sitä asettele, mutta ainahan voi kokeilla.

1542726.jpg

1542724.jpg

1542722.jpg

Kuvista muuten huomaa että on taas tullut pömppymassua... Se nimittäin varmasti syö myös Rommin ruoat jos sille ei kelpaa! :) Pitääpä vähän vahtia noita annoksia, vaikkei treenamassa olekaan paljon käyty, että massu ois ainakaan täynnä nakkia ja lihapullaa.

Foxylle on käynyt rankaksi Rommin tulo meille. Leikkikaverinahan se on mainio, mutta koska me komennamme sitä jatkuvasti, ei Foxyn itsetunto riitä siihen. Se ottaa jokaisen komentamisen yhtä henkilökohtaisesti kuin Rommi, ellei enemmänkin, kun tuollainen pehmoinen on. Tämä ilmenee sitten äärimmäisenä kiltteilynä. Se usein makoilee maassa pää lattiaan painettuna. Ajattelin ensin, että liekö se tulossa kipeäksi, mutta nyt epäilen sen olevan eräänlaista varmistelua ja alistumista. Ettei äiti vain nyt keksi mitään syytä komentaa. Koska monestihan Foxy ei ole tehnyt mitään pahaa, kun komennetaan Rommia. Ja tuntuu siltä, että tuo Rommin kieltäminen sängyltä ja sohvilta on yksi suurimmista ongelmista. Se on selvästi saanut ennen olla sohvilla ja sängyllä ja kun sen yllättää monesti Foxyn kanssa, pitäisi kieltäminen muistaa jättää kokonaan pois ja vain hakea Rommi alas ja kieltää sitä ainoastaan. Joku menee nyt pieleen. :( Rommi on nyt tänään ollut Opan kanssa makkarissa verkon takana ja olen "hoivannut" Foxya. Esim. trimmaamalla. ;) Sai se lelunkin, lelut ovat nimittäin myös olleet kokonaan pannassa Rommin takia ja nyt se sai luun trimmauspalkinnoksi.

Melkein toivoisi, että Foxy olisi kovapäisempi, niin se ei niin kärsisi toisesta sellaisesta. Mutta juuri tässä mietin, että jos Foxy olisi vilkasluontoisempi, niin en tiedä miten noiden kahden kanssa jaksaisi.