Käytiin tänään siinä toisessa ryhmässä. Niin että nolattiinko itsemme olemalla supersekopäitä ja surkeita ohjaajia? Nooooh... Ekalla kerralla meni HIENOSTI! Otettiin A:ta virallisesti ensimmäistä kertaa (sukkapallon avulla mentiin pinkaisten yli) ja sen jälkeen mutkassa kolme aitaa. Jokainen kerta meni superhienosti, vaikka minun olisikin pitänyt samalla harjoitella leikkausta kahden viimeisen aidan välillä, se ehkä välillä unohtui, kun oli niin paljon loogisempaa olla leikkaamatta ja Foxykin olisi vain mennyt siitä sekaisin... Jos ensin opetellaan ohjaaman ihan tavallisesti ja sitten vähän hienommasti. Katsotaan nyt, jos se sittenkin on liian vaativa kurssi meille. Siis oikeastaan vain minulle.

Toisella kertaa otettiin sitten sitä samaa peilikuvana, eli ohjaus vain eri puolelta, mutta aidat oli korkeammalla. Foxylla on erittäin ilmavat hypyt, mutta tällä kertaa se keksikin että Hei! Tästä pääsee myös ali! Ja se sitten meni ali - monta kertaa. Pena arveli syyksi sitä että sukkapallo lensi aina niin matalalla, että Foxy seurasi sitä ja jätti hypyt muille. Ja sitä se varmaan olikin, sukkapallolla saa VAUHTIA, silloin ei ajatella mitään sivuseikkoja kuten hyppyjä ja käännöksiä sun muita vaan mennään suoraan, nopeinta reittiä sukkapallon luo. Mutta jankattiin kuitenkin sitä niin kauan, että hypyt meni vihdoin hyvin (heh, kokeiltiin välillä kahdella kepillä, mutta kappas, kerran typykkä oli keksinyt sen suorimman reitin, niin se painoi niistä kepeistäkin läpi. No joo, tehtiin me lopuksi kaikki ihan korrektisti ja useampaan otteeseen ennen kuin seuraavat jo tulivat harjoittelemaan.

Tässä pari videota meidän hypyistä, valitettavasti Esa ei saanut napattua juuri niitä hauskimpia/noloimpia tempauksia. ;) Tässä vaiheessa olin jo niin orientoitunut siihen että koiraa HYPPÄÄ että hypähdän vähän itsekin ;)


Ja tässä Foxy katoaa minulta, en huomannut että se juoksi suoraan, luulin että se on minun takanani...


Harmittaa ettei niitä hyviä suorituksia tullut tallennettua, mutta toisaalta ei niistä niin opikaan. Nyt menemmä syömään jäätellöö.