Kävimme eilen Oulussa, opinnäytetyön puitteissa, ja samalla moikkaamassa velipoikia. Foxi näyttäytyi täydellisinä vastakohtina veljien luona. Ensin kävimme Jarilla ja Sannalla. Rolle oli niin ihku ettei sellaista olekaan, tyttö kävi vähän väliä tervehtimässä (siis härnäämässä) toisessa huoneessa aidan takana vinkuvaa Rollea. Sitten se juoksi sohvapöydän alle (joka oli niin matala että piti ryömiä, siksi se siihen niin ihastuikin - kettunainen katsokaas) ja näykki sieltä muristen tai oikeammin suristen, koska ääni on niin pieni, Jarin sormea. Kun keittiöstä kuului kilahdus se juoksi katsomaan sitä ja sitten taas Jarin kättä surisemaan. Sen jälkeen revitiin pissisanomalehti rievuiksi ja kanneltiin Rollen "venähtänyttä tennispalloa" (näette sen varmaankin tulevaisuudessa, kun saadaan kuvia paikanpäältä - vihje asianomaisille!) ja sitten muistettiin taas käydä kiusaamassa Rollea. Ja taas Jaria ja sitten sanomalehteä ja muutenkin kohottaa hulluna joka suuntaan. Kunnes se väsähti Esan jalkoihin.

Kun oli aika mennä minun veljeni tykö, voitte kuvitella miten rauhallisen kuvan siitä sai. Leikki se kuitenkin sählypallolla, johon sen suu jäi jumiin kun hampaat jäi sen reikiin kiinni ja kiskoi se verhonnarua. Mutta sitten se vain nukkui. Aina kotiin saakka. Ja täällä jaksoi sitten taas riekkua. Keksittiin antaa sille kapea pahvilaatikko leluksi ja siitä se tykkäsi aivan villinä! Se ryömi siitä läpi aina uudestaan ja uudestaan ja uudestaan! Välillä pallon perässä ja välillä ihan vain huvikseen.

Aamulla heräsin tällaiseen näkyyn, alla nukkuu siis Opa. :) (kuva on kännykällä, ja siksi huonolaatuinen):
660450.jpg

:D On se vaan ihana otus. Tänään oli pitkä päivä yksin kotona. En edes haluaisi tietään kuinka suuren osan siitä sen on viettänyt vinkumalla... Nyt se nukkuu tuossa selän takana tuolissa. Sänkyyn ei olla sitä enää päästetty. Eiköhän se vielä unohda että se on sinne edes ikinä päässyt. Myöhemmin lisää kuvia, mm. pahviluolastuksesta.

Terveisin, Lotta & uninen Foxy