Ei malttaisi olla hiplaamatta koko ajan, kun sillä on nyt niin siloinen turkki. :) Tulihan siitä pieni dalmatialainen, mutta se me jo tiedettiin, ei saatu shokkia paljastuneista pilkuista. Trimmaaja Eeva oli oikein mukava ja asiantunteva. Sillä aikaa kun Foxy seisoi trimmauspöydällä, meitä viihdytti kolme kk kettistä ja yksi leppoisa suursnautseri, joita päästin pihalle siinä välissä. :) Oikein ihanan oloisia koiria kaikki tyyni, vanhimpia näyttelyistä eläkkeelle jääneitä koiria ei oltu trimmattu, joten niillä oli ihanat lämpöiset lampaanturkit, joiden seasta veikät tummat silmät pilkottivat. :) Eeva totesikin ensimmäiseksi, että kuten näette, ei suutarin lapsilla ole kenkiä. :D

Foxy osasi olla reippaasti pöydällä, vaikka Eeva välillä komensikin sitä olemaan kunnolla. ;) Välillä meinasi korvat lupsahtaa ja alkaa tärisyttää, mutta siitä se taas piristyi kun muihinkin koiriin tuli vauhtia isännän tullessa kotiin.

Vaan siitä tuli niin nätti että! Nyt kelpaa mennä näyttelyyn. Oli puhetta Norjan näyttelystäkin jossain paikassa jonka nimeä en muista, heillä on kuulema mökki varattuna ruotsin puolella ja siellä olisi vielä tilaa... :) Vaan ehkäpä meille riittää tuo Keuruu nyt joksikin aikaa.

Oh she's so smooth and pretty now that I woudn't want to get my hands off her coat! :) Eeva was very nice and trimmed her well while all her dogs entertained us; 3 fox terriers and a giant schnauzer, though she was not so giant as I had always expected them to be. Here some photos before anf after:

Ennen:
1238144.jpg

Jälkeen:
1238148.jpg