Ollan nyt yksi yö oltu Ruotsin puolella koiravahtina. Tänne syntyi kaksi viikkoa sitten yhdeksän musta-ruskeaa karvapalloa (yksi menehtyi) ja Malla-rottweiler pääsi hoivaamaan pentujaan. Yksi merkillisyyskin syntyi, nimittäin täysin töpöhäntäinen narttupentu!

Foxy on saanut nautiskella isosta pihasta ja agility kentällä ollaan harjoiteltu joka välissä muutaman minuutin ajan. Metsä on suuri ja vaihteleva maastoinen. Käytiin tänä aamunakin Foxyn kanssa pitkällä lenkillä, kun se alkoi osoittautumaan turhan energiseksi. Nyt se onkin sitten vain nukkunut. Esa tulee pian töistä ja lähdemme lenkille uudestaan ja otetaan myös Opa mukaan. Foxy käyttäytyy edelleen hyvin varovaisesti ja tarkkaavaisesti jos Opa ei ole mukana. Opan kanssa se juoksee miten sattuu, kuuntelee myös meitä, mutta muun maailman murheet eivät sitä silloin liiemmin paina kun Opa on mukana ja suojelee laumaa... Siltä se näyttäisi. Se ei jotenkin tunnu uskovan, että minä ja Esa ollaan ihan passeleita säikyttämään isoja kantoja ja mustia suhisevia puita. Joskus yksinkin se on kuitenkin rohkea ja juoksentelee pelkäämättömästi ja villiintyenkin. Välillä on parempia, välillä pelottavampia päiviä.

Valokuviakin on tarkoitus saada otettua. Siihen saakka näkemiin!

Here we are in Seskarö now, looking after 8 wonderful Rottweiler puppies to whom Malla gave birth two weeks ago. :) Foxy has been enjoying of the big gardens and the agility field, where we've taken some practices of few minutes every once in a while. In the morning she showed some extraenergy so I took her for a long walk in the forest. Today was once again one of those days when she's being very prudent and alert in the forest. When Opa is with her she's never afraid of anything, somehow she's seems thinking that me nor Esa are quite enough of protection against those big tree stumps or the wuthering trees ;) Some days are better than others, when she runs without fear, even when Opa is not with us. She's just being a careful puppy, I guess.

I'm also intending to get some photos taken. So until then!