Pitkästä aikaa, olipa vain kiva käydä hallilla ihan yksikseen. :) Mulla oli molemmat koirat mukana. Heppoja ravaili ulkona ja oli vain yksi hihna, joten Rommi hihnaan ja Foxy käskyn alla sisälle. Pistin molemmat koirat heti häkkiin ja lähdin rakentamaan rataa. Eivät näe minua häkistä sermin takaa, joten menin viisi metriä vain ensin piiloon ja tulin takaisin ja palkkasin molemmat kun olivat hiljaa. Sitten kymmenen metriä ja palkka. Kolmannen kerran himmailin vähän ja palkkasin taas. Ihan hiljaa osasivat olla. :) Kun aloin rakentamaan rataa, Foxy alkoi vähän vikisemään, Rommi oli aivan hiljaa. Kävin välillä palkkaamassa kun ääntä ei kuulunut. Otin ensin Foxyn ja testasin vähän äänen ja Foxyn kehumisen vaikutusta Rommiin ja kävin vähän väliä palkkaamassa Rommiakin, kun osasi olla niin hienosti. Vain muutaman kerran vinkaisi kun kovasti kehuin Foxya.

Tein sellaisen minulle ja Foxylle kohtuu tuiman radan, jossa oli mutkaa ja putkelle menoa takaa ja kepeille menoa hassuista kulmista niin että jouduin itse ohjaamaan aivan ekaan väliin saakka, lähettämisenhän se osaa paljon paremmin, joten tämä minun väliin tunkeminen olikin paljon haastavampi juttu. Harjoiteltiin erikseen ensin sitä putkelle menoa hypyt ennen ja jälkeen niin että putken suu oli meno suunnasta täysin piilossa. Hyvin se hoksasi sen, tosin vähän kuumuessa meinasi juosta ohi. Kepeille menotkin vahvistui myös sitä mukaa, kun itse sain ohjauksen sulavammaksi.

Yhtään virheetöntä rataa ei varmaan onnistuttu tekemään, mutta ei sen niin väliä, kun siinä oli kuitenkin paljon sellaisia juttuja mitä ei oltu periaattessa ikinä kokeiltu, mutta että ne pitäisi osata kuitenkin. Mutta hienosti meni, ja olin typykkään kovin tyytyväinen. Sitten olikin Rommin vuoro.

Namia tuputin kokoajan. Halli oli pojalle aivan uusi paikka, joten koetin iskostaa heti ekasta kerrasta kuinka siellä käyttäydytään. Ensin hihnassa ja katsekontakti-harjoituksia. Viereen istumaan ja katseesta sai aina palkan. Selvästi oli jännä paikka ja vaikka muuta ei tapahtunut kuin joku traktori koluutti ulkona oli katsekontaktin saaminen melko vaikeaa. Otin sitten muutama hyppyä, putkea ja A:ta (siis erikseen). Vähän se siinä lämpesi, mutta ei mitään hyppelyä tai näykkimistä sentään. Että siinä rajoilla pysyttiin. Irti se oli kuitenkin koko ajan, kerran tai kahdesti meinasi lähteä kentän ulkopuolelle, mutta tuli pienellä houkutuksella pian taas luokse ja osoitti hyvin kiinnostusta esteitä kohtaan.

Nyt kun kerran viikossa ainakin jaksettaisiin käydä itsekseen treenaamassa molempien kanssa. Rommilla kun alkavat ohjatut treenit vasta tammikuussa. :( Joten siihen on vielä piiiiiiitkä aika. Ajattelin myös kokeilla päästä Foxyn kanssa valmennusryhmään. Jos ei aivan vielä niin heti kun vain on mahdollista! :)