Eilen kävimme leikkimässä Greta-tytön kanssa Ruotsissa. Greta on 4kk vanha affenpinseri. ERITTÄIN vilkas tapaus... Aluksi Foxy oli tosi jäykkänä. Ei yhtään huvittanut leikkiä ja jos Greta tuli tyrkylle, se laittoi sen maata vasten. Aikansa siinä jäykisteltyään Greta sai lämmiteltyä Foxyn leikkituulelle ja sitten ne juoksi. Ne siis juoksi, pelkästään. Välillä Foxy sai Gretan kiinni (oli nimittäin huomattavasti hitaampi, 150gr isompi, mutta 2kk nuorempi. Vaikkei sitä kömpelöksi osaa oikein sanoa, niin sitä se oli Gretan rinnalla.) ja sitten nahisteltiin vähän aikaa. Sisällä painittiin enemmän ja välillä Greta, ilmeisesti alakynteen jäädessään sai hepuleita ja ärisi Foxille, tai siis surisi, ei siitä lähde yhtään sen kovempaa ääntä kuin Foxistakaan! :) Kuvia liitän joskus myöhemmin, sillä ei hoksattu ottaa kameraa mukaan ja kuvia on nyt sitten vain Ruotsissa kunnes/jos ne joskus saapuu tännekin saakka.

Muut koirat oli vähän pelottavia ja raputkin tultiin oikein sujuvasti alas, kun Elmo haukahti kerran sisällä. (Elmo on 80kg painava mastiffi... 9kk vanha pentu) Elmo-ressu olisi kovasti halunnut myös leikkiä Foxyn kanssa ja oli kaataa minut kumoon, kun tuli niin innoissaan haistelemaan Foxya. Taitaa olla, ettei Elmo saa noista tyttäristä oikein luontevaa leikkitoveria... Vaikka onkin oikein kultainen ja kiltti poika!

Iso, vanha linja-auto ulkona käyntiin pärähtäessään oli myös pikkuisen pelottava ja sen torvesta lähti kamala törähdys! Foxy pääsikin silloin mummin paidan sisälle turvaan ja kurkisteli sieltä tyytyväisenä. Harjoiteltiin vähän agilityäkin... :) Luoksetulon muodossa. Laitettiin matkan varrelle kolme aitaa, noin 10cm korkeudessa maasta. Menin toiseen päähän ja Foxi päästettiin tulemaan toisesta päästä kun kutsuin sitä ja ne hyppeli nätisti kaikki aidat. Koetettiin nostaa puomeja aitojen alimmalle tasolle (ne olivat aluksi siis vain lautojen päällä) ja Foxi osasi oikein sujuvasti alittaa ne kaikki! Hieno tyttö!! Eihän se auta kuin kehua, luoksehan se tuli kuitenkin ja sai taas tehdä tuttavuutta uuden ystävän, makkaran kanssa. Sepä vasta onkin herkkua...

Otimme maanantaina mitat Foxista. Se on jo 24cm pitkä!! Punnittiinkin se Seskärössä ja se painoi jo 2150g...!! Aivan valtava! :) Tässä kuva 5vkoa vanhana ja 10vkoa vanhana:

675846.jpg

675748.jpg

Ja kuva mustiksen kanssa, rakas lelu, tosin ei ehkä rakkain
675753.jpg

Ja kun gmail taas suostuu toimimaan, vika on siis meidän palomuurissa, laitoin kuvan Åskustakin, Foxin veljestä. Se on tämän näköinen veijari :)
675847.jpg