No niin. Seuraavanlaista kehitystä on tapahtunut:

Foxy kuuntelee ehkä joka viidettä kertaa kun haen kontaktia, ennen ehkä joka kymmenettä jos ollenkaan. Tosin edelleenkin se välillä on sitä " jos ollenkaan". Se menee hypyt edelleen nätisti, tykkää niistä. Otettiin pussia ja sekin menee edelleen ihanasti, tällä kertaa harjoiteltiin koiran itsenäistämistä, ettei se heti pussin suulta tule hakemaan palkkaa vaan juoksisi suoraa, joten nakattiin lelu eteen jonka perässä se sitten juoksi ja sitten leikittiin.

Ai niin, otettiin ohittamisharjoitusta myös, jota oli ollut jo viimekerralla, mutta se me missattiin. Foxyhan siis ei osaa ohittaa ollenkaan. Ja jos ei ongelmia ole ohittamisen kanssa, se nuuskuttaa maata. Tällä kertaa se ei oikeastaan tehnyt muuta koko aikana kuin nuuskutti maata. Se oli lenkitetty tänään hyvin, joten ei ehkä senkään takia jaksanut niin riehua hihnassa, mutta toteutti tottelemattomuutta muilla keinoilla, kuten nuuskuttelulla. Mutta osasi myös hienosti ottaa kontaktia, vaikka koirat ohitteli meitä, suurimman osan ajasta vain pötkötti maassa ja tapitti minua. Sitä väsytti. Sitten kun se tekee sen intopinkeänä, niin sitten se osaa sen.

Juuh, mutta nyt on sekä emäntä että koira kuittina. Laitoin Foxylle juuri ruoan pehmeämään, mutta en tainnut ehtiä ajoissa. Tuossa se jo makaa kanttu veinä. Minunkin oli tarkoitus ottaa päikkärit töistä tullessa, mutta se jäi, kun tein kaikkea muuta.

Today we were in the puppy training for the third time. Eye contact must be a bit better, because at times she was capable of maintaining it even when other dogs were passing us. When it was our time to circle in between the other dogs the contact was really bad. If she wasn't going for the other dogs she kept sniffing the ground, which - even though just put a new one - seemed to be the most interesting thing during the whole training. We did take some of the jumps and the collapsible tunnel too, and she did it all very well. It's the other stuff she doesn't handle that well. All that behaving stuff... She obviously thinks it waste of time. She's been on long walks today, so she was rather calmer than before and now she's totally bushed, she put to sleep almost instantly we got home. As should I.