Otsikko on jotain mitä espanjalainen ekaluokkalainen hoidokkini tapasi sanoa, kun ei asiat menneet hänen päänsä mukaan. Tosin espanjassa se kirjoitettaisiin joo ja sitä mieltä minä en ole. :) Kyllähän minä muuten mutta... Foxya haukuttiin kettuterrierimäiseksi. (niin kuin myös monta muuta kehässä käynyttä) Senhän voisi ottaa vähän niinkuin kohteliaisuutenakin, jos se tarkoittaa sitä, että parson on menossa tyylikkäämpään suuntaan. Kettuterrierimäisyyshän on virhe ja viittaa juurikin tietynlaiseen näyttelyjalostamiseen, mutta liekö se vielä ihan kuitenkaan tunnistettavissa Foxyssakaan, kuten myöskään tämän päivän ropissa. Voimme vain jäädä ihmettelemään...

Toinen asia mistä en ollut samaa  mieltä niin Foxyn pilkut. Se on pilkukas ja valkoinen koira on nätimpi minustakin, mutta tuomari esitti asian niin, että koiran pitäisi olla valkoinen eikä pilkut aluskarvassakaan ole sallittuja ja siksi siis H. Vai en tiedä olettiko se, että Foxyn pilkut ulottuvat myös päällyskarvaan?

Äh... no, Tuirea emme taida enää tavata, VAIKKA korvat olivatkin hänen mielestään erinomaiset! :D Joten se teippaus siis TUOTTAA tulosta! Mutta muutenhan arvostelu oli hyvä, kaikki oli tasaisesti hyvää, joten mitä sitä muulloin saattaa odottakaa arvosanaksikaan?

Matka Jyväskylään tuntui taas pitkältä, tekisi mieli kuitenkin vielä mennä Kumpumäen kehään ja Pyhäjärvelle huhtikuussa, mutta siihen on niin pitkä aika että sitä ehtii miettiä. Nyt rauhoitumme Kirkkonummen lepoon...

Suomenkielinen arvostelu löytyy siis Näyttelyt-sivulta.

Keuruu turned out to be an interesting experience, when Foxy was described as fox terrier -like and in addition to that her spotty coat gave her a blue ribbon and no placement in the junior ring. The critique was something like this:

10 months old young lady - her height in the upper limits of the size. The overall expression ruined by the spots in the white body. Good head. Excellent ears. Good neck. Straight front legs. A good body for her age. Good rear. Good topline. Moves OK. Showed well.

But what else can you do, than go and getter a better evaluation?? :) NOTE: Excellent ears. ;P