Lauantaina on Oulussa KV näyttely ja kello 12 jälkeen kehässä numero 17 tulee pyörähtämään n. 30 simpsakkaa parsonia joita olen menossa katsomaan! Ihkuu! Nyt pääsen vihdoin vaklaamaan, miten kehässä pitää mennä (toivotaan, että ainakin muutama koira osaa sen.. ;) ja miten koira esitellään pöydällä. Harmin paikka vain, että näyttelyn ollessa niin suuri, vierailevia koiria ei oteta mukaan. :( Me kun oltaisiin niin mielellämme viety Foxy sinne. Ja oltaisiin ilmoitettukin se, jos se ei vain olisi kuukauden verran liian nuori.

Otsikko sen takia, että olen tällä hetkellä Oulussa yksin ja koira kaverit tulee vasta huomenna tänne, kuten myös ihmiskaverini jonka kanssa lähdemme pihahommiin. Yritin aiemmin houkutella sitä talkookaveriksi näyttelyyn, mutta ei se suostunut (tässä siis syy, miksi me emme tulleet hommiin, jos joku asianomainen tätä lukee ;) joten keksin sille muuta hommaa minun opinnäytetyöni parissa.

Ulpun emäntä on kuulema haaveillut irlanninterrierivauvasta. Mutta siis vain haaveillut. Kuten myös minä. Ehkä se on jonkinlainen jäänne vanhempien omistamista punaisista irlanninsettereistä jotka yhdistettynä parsonrussellinterriereihin muodostavat tietenkin irlanninterrierin! Ja varsinkin tuo kuva, se on supersuloinen!