"Tässä Eskun kaa yks päivä katseltiin minun agility suorituksia. Hyppään aika korkeelle ja kovaa ja putkeenkin vilahdan niin ettei hännänpäätä ehdi nähdä."
1311821.jpg

"Mutta sitten minä olen miettinyt nuita ihmisurheilijoita ja hevosiakin kun ne menee tuollalailla kovaa niinkuin minäkin. Niillähän on sitten kaikenmaailman hierojia ja manttelia ja kaurapussia siinä hoitamassa kipeitä lihaksia."
1311823.jpg

"Minullahan on tietenkin ilmiömäinen venyttelytaito, sammakkoasentoonkin saatan sujahtaa monta kertaa päivässä ja onhan myös tuo vähemmän ilmiömäinen emäntä hierojana... Mutta pitäisikö siihen sitten vielä saada jotain muuta? Monesti hallillakin on kuitenkin aika vilu... Vai mitä ootte mieltä?"
1311827.jpg

"No emännän ratkaisu mun huoliini oli tämä. Vähän se tuntuu inhalta enkä osaa mennä maate sen kanssa, mutta lämpöinen se on. Kaijakin sanoi että hänellekin on saatava samanlainen polvia varten. :)"
1311832.jpg

Olettaisin ainakin, että loimea voisi käyttää myös hallilla ennen treenejä tai jos ollaan kisoissa joskus, niin omaa vuoroa odotellessa? Mukana tulleessa lapussa ei niin kovin tarkkaan selitetty, kuinka loimea on tarkoitettu käytettäväksi. Ennalta ehkäisevänä sanottiin, että päivä ennen treenejä ja kaksi päivää sen jälkeen. Mutta kun meilläkin treeneissä koetetaan käydä aika usein, joten tuo päivä ennen kaksi päivää jälkeen ei oikein onnistu. En sitten tiedä, voiko sitä käyttää lämmikkeenä ollenkaan. No, me kokeilemme sitä silloin tällöin. Katsotaan miltä se näyttää. :) Koko vaikuttaa ihan ookoolta, vähän se on ison oloinen ja laskeutuu melko alas (etujalkojen kohdalta) ja remmit piti tietenkin laittaa tiukimmalle. Mutta mahtuupa jos vähän lihookin. ;P Niinhän me ihmiset ainakin aina ajatellaan.