Totuushan on, että herään aamuisin noin yhdeksän aikaan ja vietän rauhallisen aamupalan ja touhuan lintujen ja koirien kanssa... Ja sitten alan hommiin. Tänään päätin ryhdistäytyä ja heräsin jo seitsemältä (koska Esa lähti kouluun) ja nyt jo olen saanut kaikki pakolliset aamurutiinit ja vähän ylimääräistäkin tehtyä. Ajattelin vielä päivittää tämän blogin.

Käytin koirat juuri erikseen lenkillä. Senkään takia en nykyisin enää halua lähteä molempien kanssa yhtäaikaa, kun koskaan ei tiedä ketä tulee vastaan ja kahden kanssa on jotenkin aina niin vaikea mennä ja vähän turvatonkin olo. Koska jos Opaa huvittaisi mennä, niin en voisi mitään. Hihnassa ollessaan Opa ei kuitenkaan kisko kuin mielenkiintoisille hajuille, siis hyvin harvoin. Mutta kun niitä on kaksi niin asia on jo eri ja Foxy räkyttää myös usein oman pihan liepeillä ja metsässä, joten on kiva pystyä keskittymään ihan vain siihen ja koettaa saada se käyttäytymään oikein. Opan kanssa ei onnistu.

Ja sitten meillä on vielä ne hihnassa kävelytreenitkin kesken. Mutta ehkäpä uskallan sanoa, että ihan yleisestikin ottaen, että parempaan päin ollaan menossa. :) (tai sitten se johtuu näistä liukkaista keleistä, kun ei koiralla pito riitä) On tietenkin niitä päiviä, kun Foxy hipsii kuin unelma, mutta enää aika harvassa on ne päivät, kun eteenpäin ei olevinaan pääse kuin kiskomalla. Neliveto meillä on käytössä vain hyvin harvoin (esim. parsonlenkeillä), mutta myös hallille kiskominen on parantunut jonkin verran. Ettei se vielä ihan toivotonta ole. Vaikka eihän se ole sitä koskaan, tarvitaan vain vähän tai aika paljon sinnikyyttä, nakkia ja yhteistyökykyä. ;) Tosin se yhteistyökykykin on ensin opeteltava...

Tässä sitten vielä kuvia puserosta, kun sekin pääsi lenkille. Meillä oli nimittäin eilen koirien pyykkäyspäivä. Foxy löysi jotain vetelää aamulenkillä jossa halusi maustaa itsensä ja Opa haisee niin pahalle muuten vain, ja sitä rapsutettuaan täytyy pitää kädet taskussa ellei halua haista itsekin pahalle. Ja ajattelin sitten tämän pesun jälkeen, kun Foxyn turkki on niin pehmoinen (vaikka käytämmekin karkealle karvalle tarkoitettua shampoota) ja kaikki turkin luontaiset öljyt viemärissä, ettei paidasta haittaakaan ole. Paitsi jos Foxy olisi taas löytänyt jotain vetelää, mutta niin ei käynyt.

The new pullover on it's maiden voyage. We had to wash Foxy yesterday (she found poop), so I thought her clean coat wouldn't be so warm. It was actually so warm outside she wouldn't have need any clothing, but I wanted to! :) And it was no harm either. Running as freely as without and luckily she didn't find sny new perfumes either. I don't think we will be washing her again before the dog shows, because even though the shampoo is meant for rough coat, it makes it a lot softer. So only water if accidents like this occur again...

1423755.jpg

Nenä toimii Nose is working
1423756.jpg

Palokärjen työt vol. 2 The black woodpecker strikes again!
1423757.jpg