Käytiin tänään taas pikaisesti Oulussa ja Foxy oli mukana. Se pääsi moikkaamaan Rolleakin, muisti jo pihalla että se on taas tää paikka, häntä alkoi heilumaan vimmatusti ja kun päästiin rappukäytävään ei se enää oikein pysynyt nahoissaan. Sisälle mentäessä mulla oli se sylissä ja se rimpuili avaian kamalasti - Jalat vispasi hurjana ja se kiemursi niin että oli pakko laittaa se maahan, vaikka olin suunnitellut pitäväni sen sylissä... No ei se onnistunut. Sitten se riehui siellä ihan sekopääparsonina, niin ettei kukaan usko jos sanoo että ei se kotona tuollee...  ja moikkasi vähän väliä verkon takana vinkuvaa Rollea.

Nilkutus on vähentynyt lähes huomaamattomaksi jo. Olisi niin ihana päästäFoxy kanssa jo lenkille, vaikka viime päivät ovat kyllä olleet kovin sateisia.

Huomenna on kentällä agilitykisat. Nyt kun ollaan melkein virallisia Arcticin jäseniä, voidaan mennä talkoilemaankin. Ja minä pääsen ensimmäistä kertaa agilitykisoihin - edes katsomaan! Aikamoinen keltanokka sitä on, vaikka jotain muuta taidankin itselleni uskottella. :)

Carinakin on käymässä. Opa on varmaan jo kömpinyt sen viereen. Taitaa olla minunkin aika jo kömpiä nukkumaan, että huomenna jaksaa talkoilla.