Rommilla tuntuu olevan kovin herkkä nahka, alkaa punertaa heti hangessa juoksemisesta ja osittain jopa verestää ja iho hiertyy herkästä. :( Korvia puhdistettiin myös tänään, ensin laitettiin puhdistusaine ja sitten vessapaperin palasella hieraistiin vaikkua pois, niin tuli pieni hiertymä siitäkin. Kintereet sillä on myös sellaisellä ihottumalla/ ruvella ja iho muutenkin punottaa tosi herkästä.

Tilasin tänään pari pulloa Nutrolinia, niillä oli alennuskin siellä joten sai yhden extrana, kun tilasi useamman kuin yhden. Kaija otti myös Kerttua varten, kun sillä on se karva vähän onneton. Ajattelin myös, että jos se auttaisi tuohon Rommin turkkiinkin samalla kun iho-ongelmiin. En minä nyt mitään ihmettä odota, mutta jos vaikka vähän vahvistuisi tuo iho että sitten kun nypitään se, niin ei  kamalasti  ärtyisi. Huolettaa miten noinkin herkkä iho reagoi siihen, että kaikki karva nypitään pois... Tuntuu aika hurjalta ajatukselta muutenkin.

Kovasti olen ainakin kuullut vain hyvää tuosta öljystä ja nyt sille näyttäisi olevan tarvettakin. Voisi kai tuota samalla kokeilla noille muillekin, kun sitä kerran kaksi pulloa nyt tulee. Jäädään vielä koukkuun, kun koirista tulee niin säihkyjä, ettei voida enää lopettaa! :)

Tänään meillä on olleet kaikki koirat yksissä koko ajan. :) Ja ilman sen kummempaa hässäkkää. Tosin suihkupullon kanssa saa olla valppaana, kun Rommi ja Foxy on molemmat ylhäällä. Välistä kun meinaa mennä villeilyksi.

Ja oikein hyvä Koiranpäivää kaikille! Meillä olisi ollut Arcticin järjestämä agilityesitys Kemissä, mutta ei me päästy lähtemään, kun Esalla onkin töitä. Mutta hyvä että on, alkaa laskut pian erääntymään... Tuskaista tämä opiskelu.