Aurinko paistoi ja lumi kimmelsi kuuraisissa puissa. Koirat puhisi ja haki nakkia vähän väliä ja Foxy käveli kauniisti hihnassa joka kerta ja koko ajan. Ja olin hyvin onnellinen koiranomistaja. :) Koska en ole koskaan ennen kävellyt niin kauniisti kävelevän koiran kanssa, jos ei lasketa Opaa. Tässä muutamia kauniita kuviakin ja myös videon pätkä jäältä jonne uskaltauduimme. Kiljahtelin välillä jos olikin märkä ja puhisin välillä kun lunta oli tuiskuttanut liikaa. Lumi oli sellaisissa dyyneissä, joten kiertelimme niitä ettei hanki olisi ollut niin paksua, jolloin reitistä tuli pidempi, joten en tiedä kumpi tapa oli huonompi vältellä kuntoilua. :) Mutta sää oli niiiiiiiin kaunis ettei edes harmittanut se, ettei kukaan moottorikelkkailija ollut vielä tehnyt yhtään reittiä. Hups, kuvat tuleekin myöhemmin illalla, koska ne tuolla toisella koneella ja se on käytössä.

Ja heeh, lainattiin Kertun paitaa, kiitos! :D

Such a beautiful day with sunshine and a dog walking in the leash so nicely you can just dream of. :) OK, I had bits of sausages for her. Therefor the utter attention. :) But she really did walk long times very pretty in a leash. Though most of the time of this trip she was running free and with Opa, too. Below a video and later some photos too.

Mutta tässä video. Huomatkaa vieno vihellykseni, etten vain särkisi kuulijoiden korvia. :) En siis osaa ihan aina hienosti vislata, jos en laita sormia suuhun ja pakkasella en kehtaa aina ottaa lapasia pois.