Eilen käytiin meidän ensimmäisissä virallisissa näyttelytreeneissä. Jyväskylässä kehäkävelyt onnistui vielä kunnialla kun saatiin olla ainokaisia. Mutta nyt sen taas huomasi, ettei siitä oikeasti ole vielä kävelemään nätisti kun muita koiria on läsnä. Tai välillä on vähän aikaa :) Seisominenhan menee jo hienosti, paitsi jos lattialla on jonkun muun raksuja...

Ensimmäinen kävely yritys muiden koirien kanssa ympyrää mennen oli ihan kamalaa tappelua. Ei varmasti yhtä raviaskelta ottanut, riuhtoi ja repi minkä ehti. Meidän ringin mentyä harjoittelin syrjässä itsekseni, eikä se onnistunut sittenkään. Mutta niinpä kävikin ilmi koiran käytyä pikaisesti pihalla, että sillä oli hätä. Vähitellen vasta alkaa osata tulkitsemaan sen elkeitä. Lenkilläkin se riuhtoo vimmatusti silloin kun pitää päästä asioille, eikä vielä olla päästy metsään.

Hädän liennyttyä Foxy menikin jo oikein nätisti toisella kertaa, haki kontaktia ja söi innoissaan makkaraa, kun sen ansaitsi. Ostettiin kaupasta maksamakkaratuubi. Ajattelin ensi kerralla kokeilla palkkausta sillä.

Carina käy keskiviikkoisin Mallan kanssa agilityn jatkokurssilla (jatkoa meidän kurssille) ja ovat sitä mieltä, ettei ne koirat ole sen edistyneempiä kuin meidän ryhmänkään koirat, eikä koirakkoja siellä ole kuin 4. Joten käymmä keskiviikkona tutustumassa ja katsotaan, jos alettaisiin käymään lisäksi siellä. :D Jee, hulluna treeniä!

We went to dog show training yesterday night and witnessed again how restless she is when other dogs are around and we're supposed to walk in a ring. There will be three times of training before Helsinki Winner-07, so we're having this just in the right time. Let's hope some improvement might be seen after 3 weeks, there will be 2 other puppies in the ring with us.

Fridays agility group is so big that we're going to try also another one on wednesdays where there are only 4 dogs, it's basically for more improved dogs, but practically that is not the case, so I think we would fit in just fine.