Koska itsetuntoni on loppujen lopuksi aika onneton, enkä oikein kestä ajatusta että joku saattaisi olettaa minun kulkevat piilonimimerkin alla latomassa totuuksia, haluan vain sanoa, etten ole kuin vain haaveilija joka toivoo koiristaan hyvää mutta tärkeintä on että ne voivat hyvin.

Pidän tuon viattoman kirjoituksen kasvatus ajatuksistani tuolla sivun laidassa kuitenkin, sieltä löytyy vain rehellisiä ajatuksia, eikä niiden pitäisi kehenkään sattua. Ne ovat itseä varten kirjoitetut, ettei niin helposti katsoisi omaa koiraa sokeasti. Ja kuten sielläkin on sanottu, olen aloittelija vain ja pystyn puhumaan vain asioista joista jo puhutaan ja kirjoitetaan. Epäkohdat pysyvät epäkohtina jos niistä ei voida puhua.

Harmittaa kyllä, ettei toisilleen tutut ihmiset voi kirjoittaa omilla nimillään ja tällä tavalla sitten tekevät muut epävarmoiksi itsestään. Kuten minut. Vaikka ei varmasti kellään tullut mieleen, että minä olisin käynyt kirjoittelemassa niin fiksuja juttuja jonnekin blogiin...

Kasvatusasiat on tärkeitä joka rodulle ja erityisesti suositulle. Se mitä itse kukin voi tehdä asian eteen ja sitä edistääkseen ja varjellakseen on jokaisen oma asia. Jos tuntee tarvetta puhua asiasta ja jokin painaa mieltä siitä saa ja tuleekin kirjoittaa/puhua, minusta on hyväkin että näistä asioista tulistutaan ja saadaan aikaan keskustelua.

Ei muuta. Ei minulla oikeasti ole mitään tärkeää sanottavaa. Itselleni vain puhelen.