Nautin suunnattomasti treenaamisesta :) Hyvin harva on se kerta, kun en mielelläni lähtisi Foxyn kanssa agitreeneihin. Meillä meni viikonlopun treenit vielä tosi hyvin, nousi varmaan nuppiin, kun eilen ei sitten mennytkään niin hyvin! :D Pitäisi vielä muistaa että Foxy on nuori koira... HÖPÖ HÖPÖ! (vaikka onhan sekin totta) Pitäisi muistaa, että minä en oikeastaan vielä osaa mitään ja olen hidas ja sekava ohjaaja!! :D Ja koettaa siis suunnittella rata hieman huolellisemmin ennen kuin lähteä suuna päänä soitellen sotaan... Vaikka onhan se hyvä, että itsetunto ja usko itseen ja koiraan kohdillaan ;)

Mika otti radalla aikaa ja saatiin mennä varmaan jotain tusina kertoja ennenkuin meille saatiin aika radalta, toki virheitä täynnä, mutta aika mikä aika! Mikä siellä sitten tökki... No minä, yksinkertaisesti. Olin hidas, olin väärässä paikassa, käskytin myöhään ja pysähtelin, pyrähtelin liian hitaasti ja olin muutenkin hyvin tumpelo.

Foxy taas oli tosi kultainen, keskittyi hyvin kerta kerran jälkeen ja osasi mennä hienosti vaikeitakin kohtia esim. suoraan putken päässä oli pituus hyppy, mutta ekalla kerralla piti ohjata sivuun kepeille ja se kuunteli hienosti (siis silloin kun muistin käskyttää) se teki hienot takaakierrot useasti, vaikkei olla sitäkään oikein harjoiteltu, kepeillekin hienoa hakua itsenäisesti, vaikka nekin meillä on tosi alussa vasta, siis avokulmat sun muut, tähän mennessä kun se kepeille meno on ollut lähinnä suorassa linjassa. Muut huiteli rataa aikoihin 30 - 33sek. Meidän huippuaika oli 45sek! :D Tai pitäisikö sanoa, minun. Foxylla on hyvinkin kapasiteettia vauhdikkaaseenkin menoon (ja on kai minullakin) meidän pitäisi vielä saada minun jalat ja aivot toimimaan yhtä aikaa. Harmittaa, kun ei olla omalla ajalla käyty treenaamassa oikeastaan ollenkaan. Sieltä saisi paljon lisää itsevarmuutta, kun uskon, että minua vielä vähän hermostuttaa tuo valmennusryhmässä treenaaminen ja siksikin menee useasti lörinäksi koko homma.

Olen nyt ilmoittautunut seuraaviin kisoihin, vihdoinkin!! Eli tämän vuoden ekat startit ovat Oulussa 21.2.2008, reilun kahden viikon päästä. Kolme starttia ja tavoitteena tietenkin 3 nollaa. :) Ei sen kummempaa ja mikä ettei sieltä voisi nollia tullakin. Vähän pitää vielä näitä omia jalkoja treenata...

-- -- --

Meillä asuu täällä nykyisellään semmoinen rähinäsakki. Pennun takia ei voi oikein leikkimistä rajoittaakaan, joten täällä juostaan aika usein, rähistään aika usein (ei siis aivan tapella, mutta komennellaan kuitenkin) haukutaan aika usein (yleensä Lisan toimesta) ja rikotaan leluja (isojen toimesta). Foxy on alkanut komentamaan Rommia aika paljon, ihan tosissaankin. En oikein vielä tiedä mistä moinen johtuu, ellei se sitten ole Lisasta mustis ja suojele sitä. Foxy ja Lisa tulevat aivan mainiosti toimeen (ainakin toistaiseksi) Lisan kanssa Foxylla on sellaista leikkiärinää ja komentamista ja nukkuvat mielellään vierekkäin. Rommi ja Lisakin leikkii aika hyvin, tosin Rommi silloin tällöin äityy liian rajuksi ja Lisa vingahtaa. Nyt ollaan pari kertaa oltu Lisan kanssa ulkona villapaita päällä ja Rommi jotenkin mieltää sen käveleväksi leluksi (siltähän se näyttää tietenkin) ja eilen nappasi Lisan paidan selkämyksestä kiinni ja riepotti kerran ennenkuin ehdin karjaista irottamaan. Ei siinä kellekään kuinkaan käynyt, mutta olisi varmaan voinut käydä.

Nyt onneksi kaikki nukkuu ja on ihanan rauhallista. :)