Illalla oltiin näyttelyharkoissa pitkästä aikaa. :) Foxy meni muuten oikein hienosti, mutta parikävely ei oikein vielä onnistu... Että pitää toivoa, ettei päästä kilpailemaan ropista. ;D Mutta muuten meni paremmin, kun koskaan aiemmin treeneissä. En tiedä mikä siinä oli, lieko lauantaimakkara ollut juuri sopivasti pilaantunut ;)

Rommi oli meillä kentänlaidalla kuuntelu- ja katseluoppilaana, pikku hiljaa mennään muiden koirien seurassa, Esa saisi nyt vain useammin ottaa sen mukaan, koska niillä alkaa tosiaan elokuussa se alkeiskurssi ja olisi ikävä jäädä pois vain sen takia, ettei muiden koirien kanssa olo vielä mene ihan nappiin. Viime kertaisten harkkojen perusteella voisin kuitenkin olettaa, että jos palkka vain on tarpeeksi nannaa, niin Esa saa pidettyä Rommi itsellään, ilman että se lähtisi haahuilemaan muiden koirien luokse. Mutta Esalla ei vielä ole kovin hyvä luotto Rommin suhteen... Sitä pitäisi vähän vahvistaa ja kuinkas se muuten onnistuu, kuin vain touhuamalla. Mutta tosiaan, tuota "seurustelua" pitäisi vielä harjoitella paljon.

Laitan tähän loppuun yhteensä viisi videota, joista ensin tulee kaksi ja sitten sitä mukaa kun ne valmistuu tuolta youtube tehtaalta. :)

Tässä Rommi menee A:n


Tässä harjoitellaan Foxyn kanssa vauhtia lähdössä ja sitten puomille jättö namin avulla, tietenkin.


Rommi menee puomin


Foxy saa palkan :)


Rommi "hakee" ja sitten loppu onkin epäselvää... ;)