Tänään oltiin tämän vuoden viimoisissa treeneissä tänään, luulisin ainakin. En tiedä kuinka keskiviikon treenien laita on, mutta meidän alkeiskurssi jatkuu seuraavan kerran vasta ensi vuonna. :( Mutta hyvät fiilikset ainakin jäi - etenkin keinusta. ;P

Halli jaettiin sermeillä kolmeen osaan, takimmaisessa käytiin keinua, keskellä pussia, muuria ja aata ja etummaisessa itsenäisesti putkea ja hyppyä, oli siinä kepitkin sivussa. Päästiin ensimmäisenä Mikan keinu-ryhmään ja tämä olikin sitten ensimmäisiä kertoja pitkiin aikoihin kun mentiin keinua, edellisesta kerrasta on ehkä 3 kuukautta. Joten periaattessa se ei sitä enää muistanut ja tehtiin keinua ensimmäistä kertaa. :) En nyt voi tietenkään sanoa, että se meni sen ihan itse heti ekasta kerrasta, kontaktit ja kaikki ja antoi keinun laskea nätisti alas, mutta sen voin sanoa, että se on tällä hetkellä Foxyn ehdoton suokkari numero 1!! Otettiin kolmen koiran kesken sitä vuorotellen, niin että keinu koristeltiin pitkin pituuttaan nameilla ja seuraavalla kerralla yksi vähemmän kunnes lopulta enää vain päässä oli yksi nami. Ja Mika laski aina keinun alas apuna, kertaakaan ei rämäytetty, laskettiin vain vähän rivakammin, eikä Foxy ollut moksiskaan. Se oli vain hurjana menossa uudestaan ja uudestaan. Kun lähdettiin seuraavaan kohteeseen hallin toiseen päähän se vain vinkui keinulle pääsyä! :D Kun tämä into saataisiin pysymään!

Mentiin siis ottamaan putkea ja hyppyjä, otettiin omaa vuoroa odotellessa keppejä (hihnassa, ettei se vaan karkaa) ja sitten kun oli meidän vuoro mennä putkeen, päästin Foxyn irti ja VIUH!!! Se singahti sermin toiselle puolelle, juoksin perään ajattelin että se tietenkin menee kisaamaan sen kettiksen kanssa tai karsii jonkun muun kimppuun kiusaamaan ja huusin "Koira irti!!!" mutta sepä olikin jo ehtinyt toisenkin sermin taakse ja juossut keinun läpi!! :D :D Mika oli siellä antamassa käskyn ja kehumassa ja minä ehdin palkkaamaan. :DHe hee, hassu tyttö!!

Ehdittiin me ottaa putkea ja hyppyjäkin hienosti muutamaan otteeseen, sitten yksi nuori aussi halusi leikkikaverin ja tuli muutaman kerran Foxya härnäämään joten odotettiin loppu aika hihnassa pääsyä viimeiseen väliin harjoittelemaan muuria, pussia ja A:ta. Muuriakin otettiin ensimmäistä kertaa, mutta sen Foxy meni  hienosti, sille se ei ollut kuin yksi hyppy muiden seassa. Me ei ehditty enää ottaa A:ta, mutta sen Foxy jo osaakin.

Videoitakin on, mutta ne tulee myöhemmin. Huomenna lähdetään parsontapaamiseen Ouluun, meidän ihan eka kerta! ;)