Tai ei se enää niin aamua ollut kun hallille päästiin, jotenkin taas venähti tuo herääminen... Harjoiteltiin nyt Foxyn kanssa erityisesti niitä kontakteja, muutenkin puomin kanssa hitaampaa menoa ja kuinka sitten onnistua pysähtymään Aalla. Sillä alkaa nimittäin jo olla sellaisia vinkeitä, niissä kisoissa huomasi, että melkein huipulta hypätään alas niin ei tarttee hidastella ja nopeampaakin pääsee! Nyt sitten tosissaan vahvistettiin kontaktilla pysymistä ja nakkia vaan tungettiin eteen minkä ehdittiin. Se alkoi oikeasti tykätä siinä istumisesta. :) Puomillakin saatiin vauhtia hidastettua niin, että makuulle meno päässä onnistui myös ilman Esaa pitämässä kiinni hihnasta. Vaikka videolla se kylläkin istuu...


Pöytääkin otettiin vaikka sitä enää harvoin kisoissa näkee. Meidän epiksissä se saattaa yllättäen ollakin joten hyvä olla hallussa. :)


Välillä vahvistettiin rengasosaamista ja rentoutuksena lyhyttä ja helppoa rataa. Kivat treenit oli, vaikka nuuskuttelu kävikin välillä ylivoimaiseksi. Ilmeisesti sunnuntaina mätsärin jälkeen hajuja oli ylipaljon.


Tässä radan pätkä, niin että minä selviän mahdollisimman vähällä juoksemisella. ;P