Carina kävi pyörähtämässä aamulla Foxyn kanssa kehässä tuloksena EH ja junnunarttujen 4. eli viimeinen. Ei kovin kummoinen suoritus, sillä EH oli päivän huonoin tulos, eikä odotettua ERI:ä siis herunut. Tuomarina siis Stelios Makarisit, Kreikka.

Arvostelu kuului näin:

Nice type, I prefer better proportions of width of skull and muzzle and better ears, lovely neck and topline, beautiful tail set, lovely body proportions, moves ok.

Eli täydellisen hyvä arvostelu, mutta tuomari ei pitänyt hänen mielestään liian kapeasta kallosta ja kuono-osasta, myös korvia toivoi paremmiksi. Carinalle oli moittinut niitä lentäviksi. Kaikkea sitä kuulee... ;) Mutta olen oikein tyytyväinen arvosteluun, luin sen itsekin itseasiassa vasta nyt! Erityisesti mieltä lämmittää "lovely neck and topline" ja "beautiful tail set" :) Liikkeet saisivat tosiaan meidän neidillä olla paremmat, se on taas viimeaikoinen venytellyt takapäätään runsaasti, eikä omasta mielestänikään potkaise riittävästi. Paikat taitaa olla jumissa joten olen koettanut "lääppiä" sitä silloin tällöin, vaikka tuskin tuo huomiseksi paljon ehtii parantua. Voisi ehkä koettaa saada ensi viikolle ajan hierojalle, jos vaikka sitten Ylivieskassa oltaisiin taas terässä!

Näyttelypaikkahan oli ollut aivan soosia ja kaikilla kengät ja lahkeet märkänä. Meidän Esku on vielä saanut minun flunssani ja flunssaisena sitten ressukka rämpinyt siellä... Ja huomenna uudestaan! Sitten olenkin jo itse paikalla touhoamassa. Saa nähdä. :) Foxyn veli Åsku olikin sitten saanut ERI:n ollut kerrassaan loistavasti PU3 ja vielä vara-sertin arvoinen! Ja Uhma-neiti sai toisesta näyttelystään heti sertin ja oli PN2. :) Ekassa näyttelyssä oltiin myös yhtäaikaa, joulukuun messari, jossa Uhma oli ROP-pentu.

Mutta nyt riittää jaaritukset, huomenna taas aikainen nousu ja minä rättiväsynyt huiman polttariviikonlopun jälkeen. :P