Niin, trimmauksessa meille sanottiin, että korvia kannattaa liimailla/teippailla ja hieroa aina vuosikkaaksi asti ainakin, joten Foxy parka, teipissä se on taas.

Eilinen agility meni hienosti, otimme pelkästään lyhyttä rataa, jossa oli pitkä suora; kaksi hyppyäja kaksi putkea ja lopussa käännös hypylle ja putkelle ja sitten takaisin alkusuoralle putki ja hypyt takaisin lähtöpisteeseen. En osannut aluksi ohjata päädyn aidalle ja Foxy ei tiennyt mitä tehdä, meni putken suuntaan ja meni edestakaisin - onnistuin vielä tekemään saman virheen kahdesti. Viimeisellä kerralla aita meni hyvin, mutta toiselle putkelle suunnistaminen taas ohi, se ilmeisesti johtui hieman liian myöhään annetusta käskystä. Mutta noin yleisesti estehakuisuus ja eteneminen on Foxylla jo hyvällä mallilla.

Tässä tämän konkkaronkan nuorimmat. Muutaman kerran tunnissa (vartissa) saa olla komentamassa niitä irti toisistaan. Jupe on Foxylla niskassa kiinni tai Foxy menee muuten vain kerjäämään turpiinsa. Mutta osaahan ne olla nätistikin. Jupe on siis melkein 6kk. Iso poika jo ja oikein hyvä luonteinen. Tulee selvästi isoisäänsä, eli Opaan. :)
1239575.jpg

1239574.jpg

Harmittaa kun kameran punasilmäisyyden poisto ilmeisesti toimii niin, että se vain heijastaa silmiä jollain muulla värillä, usein esim. sinisellä. Ja niitä ei voi sitten poistaa edes kuvankäsittelyohjelmien punasilmäisyyden poistolla. Tuo ylempi kuvakin näyttää ihan kuin olisivat täytettyjä koiria sohvan koristeena lasisilmineen!