Tänään oli harkkapäivä ja Foxylla olikin taas kunnolla intoa pitkästä aikaa. :) Juoksut on nyt täysin ohitse ja tällä viikolla onkin taas huomannut miten virtaa löytyy ja muistuukin mieleen millainen se Foxy ennen oli - toisaalta sitä ehti kaivata, toisaalta taas ei... ;) Harkoissa meni kyllä hienosti, kuulolla oltiin hienosti mutta silti vauhtia riitti, ei oltu mitenkään alistuvaisia kuitenkaan. Viimeksi renkaan kanssa ja sen jälkeen oli havaittavissa pientä lannistumista.

Tänään harjoiteltiin rengasta jälleen, kerran varastaessaa se meni väärästä välistä, muuten nappiin. :)Puomin kanssa Esa oli apupoikana taas, siinä vauhtia riittää vähän liikaakin ihan loppuun saakka johon se useimmiten menee maate käskystä, mutta luiskahtaa joskus lattialle pyähtyessään nakille niin kiivaasti. :) Mutta hiljaa hyvä tulee taas tässäkin. Keppejä harjoiteltiin ensimmäistä kertaa piiiiiitkään aikaan ihan ohjauksen kanssa ja nekin alkaa pikku hiljaa sujumaan, joka väliin ohjaan vielä, mutta vauhtia löytyy niitäkin tehdessä. :)

He hee.... Huomenna ois sitten harjoituskisat ja Mika sanoi että on tässäkin ryhmässä meillä jo sellaisia jotka voisivat osallistua niihin ja viittasi myös meidän suuntaan. Kunhan en ota liian tosissaan, koirahan sitä ei huomaa muusta kuin minun käyttäytymisestä. Palkkaakin saisi käyttää ja viljellä namia pitkin rataa. ;P Joten kuka tietää... :) Ollaan me varmaan kuitenkin menossa katsomaan muiden menoa. Viime kerrallakin olisin vähän halunnut osallistua, mutta tyydyin vain kuiskailemaan Esalle minkä kohdan Foxy olisi osannut ja mitä ei. ;)

Practicing agility again today, new thing was the slalom. Not totally new, but it's been a long while we have practiced it  with guidance and she's finally starting to get a hang of it. Tomorrow our club arranges a practice race and our coach hinted that some of us could attend - nodded in our direction too... ;) But let's see tomorrow, maybe we'll just go and watch the others do.