Foxy on jo sen verran sisäsiisti, että uskaltauduimme laittamaan matot lattialle 5 kuukauden muovilla lätystelyn jälkeen. Muovimatto on kyllä ollut oikein käytännöllinen ja turvallinen ratkaisu pissiväisen pennun kanssa, vaikka eihän meillä vaihtoehtoja ollutkaan, kun tämä kuitenkin on vuokra-asunto. Kesälomareissusta lähtien Foxy on aika hyvin osannut pyytää ulos (hyppäämällä ovea vasten, joskus myös vinkuu) eikä ole pissinyt sisälle kuin muutaman kerran. Ja kaikki kerrat on olleet ihan omaa syytä, siis meidän omistajien. Kyllä tässä vaiheessa ehtii jo hyvin ennakoida, milloin koiran tarvitsee tehdä tarpeitaan.

Kipeä varpuli ei ole enää niin turvonnut ja punainen. Ollaan edelleen suihkuteltu sitä se 10min./päivä. Eilen illalla otettiin Foxy mukaan metsäretkelle... Sellainen 15 minuutin lenkki tosin vain. Vinkkinä pikkukoirien kipeille tassuille jotka ei saa kastua: Lasten kumihanskat on huippukäteviä, sitä paitsi niitä saa myös lämpimällä vuorella jos pipi tulee talvella. :) Varressa olevan kuminauhan kun kietaisee jalan ympärilllle kahteen kertaan niin ei tipu. Sen kanssa oltiin eilenkin lenkillä. Ehkä Foxy nautti vapaudesta vähän liikaakin, sillä se revitteli pusikoissa ja sammaleilla ihan täysiä - ees ja taas, kutsuttiin sitä eli ei. Mutta kynsi pysyi ehjänä eikä alkanut vuotamaankaan. Oli sitä pupujussi-juoksua taas niin hauska katsella. Tassujen töpinää rytmitti kurahanskasta kuuluva läpsytys. :)

Opa vietiin tänään hoitoon, huomenna lähdetään Sotkamoon viettämään hääjuhlia.
Iltapisulla käydessä pihalla oli jotain tosi pelottaa mille piti vähän pöhistä. Haukkuakin tuli hetken sarjatulena, että naapuritkin tajuais kun joku paha siellä vaani...

Tässä ensin vähän tunnusteltiin ilmaa...
937580.jpg

"Jos sittenkin menis takas sisälle..."
937581.jpg

"Nyt varppina kuulu jotain! Mä juoksen ihan salamana jos se tulee tänne!"
937582.jpg

"Meniköhän se tuohon suuntaan?"
937583.jpg

"Alkais olla jo aika kova hätä... Jos mä tähän uskaltaisin..."
937585.jpg