Nyt päästiin pitkästä aikaa ohjattuihin treeneihin ja olipa vain kanssa kivaa. :) Paitsi että siellä oli hulluna polttiaisia ja ne söi nilkat.

Kaisa oli suunnitellut meille lyhyen radan jota päästiin kokeilemaan. Ehdittiin mennä se yhteensä 5 kertaa kullakin koiralla, kiva kun on niin pieni ryhmä. Piirros alla. 1.-2. hypyt 3. putki 4. hyppy 5. kepit 6. pituus 7. keinu 8. putki 9. -10. hypyt
1659013.jpg

Ensimmäisen kerran meni muuten nappiin, mutta keinulta jätin koiran taakseni ja se meni putken väärään päähän. Toisella kerralla, kepit mentiin ensin ohi. Kolmannella kerralla kepit jäi kesken ja Foxy lähti nuuskuttelemaan ja neljännellä kerralla... Se taisi mennä jo ihan ok, mutta keppien käskytys sai olla vielä nopeampi, eli heti kun koira hyppää edellisen esteen, annetaan käsky kepeille. Ja viides kerta olikin priima suoritus. Viimeiset kerrat Foxyyn tuli myös valtavasti vauhtia, kun se ohjautui kepeille itsenäisesti ja pääsin vedättämään sitä keinulle saakka ja taas putkesta maaliin. Harmi kun ei ollut kameraa mukana.

Pidän enemmän tuommoisista vauhdikkaista treeneistä kun saa tehdä rataa, mutta ymmärrän kyllä, että aika alussa ollaan vielä ja myös omaa ohjausta ja uusia ohjauskuvioita pitää harjoitella. Foxyllakaan ei niin ilmene nuuskuttelua ja muuta, kun saa vaan mennä lujaa! :)

Nyt täällä sataa vain vettä. Ja Rovaniemelle on luvattu tätä samaa. :P Esalla alkaa tänään juhannuksen vietto myös ja pitää lähteä kauppaan ostamaan jääkaappiin täydennystä. Ihan vain kotona aiotaan olla, poikkeuksena Roin reissu. Mulla on muuten siellä sitten handlerin hommia, eikä pelkästään Foxyn kanssa. ;)