Leipasin muutaman muffinsin, kun Esakaan ei ollut kotona vaan on se jo nyt. Sille oli kaikkea jännää hässäkkää sattunut tallilla just viime tinkaan, niin kotiin tulo vähän viivästyi. Se aina jaksaa kovin yksityiskohtaisesti selostaa mitä sen on tehnyt, kuinka akselit viedään hiekkapuhallukseen (????) ja kuinka matot on olleet ihan märkinä ties kuinka kauan (ja minä luulin että meidän matot pihalla ja olin jo ihan järkyttynyt) ja aiko ottaa varastosta jotkut toiset tilalle että omat ehtii kuivaa kunnolla. Ja putki olisi maksanut Opelilta 100€ mutta kaatopaikalta sai kahdellakynpillä. On se niin kätevä kun on kätevä mies niin jää paljon enemmän rahaa käydä koiranäyttelyissä. Vaan tulee tuo autolla ajelu kyllä aivan äärettömän kalliiksi nykyisin...

Tässä mun hienot muffinsit joihin yhdistin kahta eri reseptiä, mutta niistä ei siltikään tullut sellaisia Robertscoffee kuohkeita, vaan Lotan mokkapalat makusia. Mutta ne mokkapalat on kans ihan jees, joten en valita.
1250382.jpg

Foxy varmaan loukkaantuu nyt, kun en puhukaan mitään siitä, joten loppuun pari söpöläiskuvaa. Ollaan myös jaksettu harjoitella yksin lenkkeilyä ja tänään ei laskenut häntä kertaakaan alas ja hihnassakin mentiin nätisti vain. :) Tai no, Foxy löysi Riekon kiepin, vanhan, josta lintu oli jo poistunut pari päivää sitten ja jouduin laittamaan sen hihnaan heti sen jälkeen, kun tie tuli vastaan, niin silloin se olisi halunnut vähän purkaa intojaan. :) Kovasti se sen tarkkaan nuuskutteli.

1250388.jpg

1250404.jpg