Juu, parantuu. :) Ruoka on maistunut taas normaaliin tapaan, eli ei niin hyvin, vaikka loppuun saakka aina sinnitellään se vain vaatii ruokkijalta vähän kärsivällisyyttä... Leikityttäisi kamalasti ja tekisi mieli jo uskaltaa hypätä sohvaltakin alas, mutta jalka on silti vielä kipeä kun sitä puristaa. Taivuttaa saattaa jo ja astuukin se sillä melko hyvin.

Tänään on ollut sateinen päivä, eikä ollakaan käyty tytön kanssa nyt kahteen päivään lenkillä tassun takia. Tuossa pihalla se on kuitenkin saanut temmeltää minkä sateelta viitsii. Esa käy nyt yövuoroa, joten meillä on aina joku kotona. Saas nähdä miten Esa saa nukuttua tytön kanssa, kun tulee aamulla kotiin... Ei varmaan saa. Tai sitten kun hän herää on muutama pisu ja ehkä myös kakka siivottavana ja kenties pahvin palasia siellä sun täällä. Kunhan se ei mitään pahempaa riko. Esa on aika surkea nousemaan ylös unien aikana käyttämään koiraa ulkona... Se on ihan sekaisin jos sen herättää kesken unien.

Tuossa typykkä nyt nukkuu sohvalla ja kiiruhdan tästä itsekin tutimaan, että jaksaa taas huomenna. Yllättävän nopeasti nuo päivät menee töissäkin ollessa... Kohta on kesä ohi, melkein ollaan jo puoli välissä ja sitten saa taas lähteä kouluun. Saattaahan se tulla välillä ikävä sekä miestä että koiruuksia siellä Oulussa. Joudun kuitenkin viettämään siellä jonkin verran aikaa opinnäytetyön ja muunkin koulutyön takia. Kun saisi vain sen koulun pian loppumaan. Sitten voisimmekin aloittaa Foxin kanssa virallisesti sen agilityuran, ikääkin alkaisi jo olla riittävästi. :)

Kunhan ensin saataisiin tämä perustottelevaisuus kuntoon. Kotonakin pitäisi ilmeisesti alkaa käyttämään makupaloja luoksetulosta, sillä se takkuaa aika pahasti kuten myös pihalta tulo sisälle. Lenkillä tullaan kyllä tuulispäänä kutsuttaessa, kun tietää että emännällä on jotain hyvää. Hienosti osataan jo istu ja maahan, kaikki muu on vähän epäselvää... Ja istu ja maahankin varmasti ihan vain sen takia että se tietää AINA namia.

Koetin ottaa maanantai-illan mittauksen yksin, mutta eihän siitä mitään tullut. Esa kun ehti jo livahtaa töihin. Mutta jos otetaan se uudestaan sitten huomenna, eihän se yksi päivä hallaa tee. Kuvia ei ole tullut taas laitettua, joten tässä muutama. Hyvät yöt!

Iltapisulla Foxi löysi pihalta vanhan multaisen puruluun ja olipas se kyllä maukas kerrassaan!!
688485.jpg

"Lakkaa jo sen salaman kanssa, en yhtään tykkää!!"
688486.jpg

T. Lotta & Foxi